Вилияна от Свищов е номинирана от фондацията на Димитър Бербатов за Клуба на успелите деца на България

Вилияна Вилиславова Иванова от гр. Свищов е номинирна от фондацията на Димитър Бербатов за "Клуба на успелите деца на България".

Тя се състезава в областта на изкуството с поп и рок пеене, а нейн ръководител е Стелияна Христова (ВС "Гласове" - гр. Г. Оряховица)

Вилияна е на 13 години и учи в VII клас на СУ "Николай Катранов" - гр. Свищов

Представяме ви нейните топ 5 постижения, за които е номинирана:

1. Първо място (поделено) – раздел „Вокални изпълнители“, категория „Поп, рок и джаз“, III ВГ – VII Международен конкурс „Звукът на времето“ (присъствен) - В. Търново, 3-5 юли 2020 г.
Конкурсът е в календара на Министерството на културата.
Участие взеха над 150 талантливи изпълнители от цяла България. Председател на журито в раздел „Вокални изпълнители“ беше Маргарита Хранова. Конкурсът е под почетния патронаж на кмета на Община Велико Търново и председателя на Народното събрание.
2. Първо място (поделено) – раздел „Вокални изпълнители“, категория „Поп, рок, джаз, мюзикъл“, III ВГ - VI Общонационален конкурс за вокално и танцово изкуство „Звезден сблъсък“ (дистанционно по изключение, видеоучастие) - В. Търново, 13 декември 2020 г.
Шестото издание се проведе дистанционно, но отново в него участие взеха много на брой изявени деца, оценявани от звездното жури – Елица Тодорова, Нели Андреева и вокални педагози от цялата страна.
3. Първо място (поделено) – раздел „Вокални изпълнители“, категория „Българска песен“, III ВГ - VII Международен конкурс „София Гран при“ (дистанционно по изключение, видеоучастие) – София, 05-06 септември 2020 г.
Конкурсът е част от международната асоциация WAPA.
4. Трето място (поделена) - III ВГ, ІІ етап (присъствен) - Варна, 20 септември 2020 г.  
XII Международен конкурс за вокално изкуство „Морски звездички“
Конкурсът бе на много високо ниво, тъй като участниците в присъствения етап бяха селектирани с предварителна онлайн надпревара. Председател на журито бе Мими Иванова.

През годината Вилияна печели и първо място в първото издание на НК за детско творчество „Коледна звезда“ - Тутракан. Конкурсът се проведе онлайн, но е замислен да бъде присъствен. Председател на журито беше Мими Иванова, а участие в журирането взеха и Хайгашод Агасян, Росен Парлапанов и изявени вокални педагози от страната. 

Вилияна е член и на Клуб 2016, Клуб 2017, Клуб 2018 и Клуб 2019 на Фондация "Димитър Бербатов". 

Тя свири на пиано, танцува народни танци и изучава засилено английски и испански език.

Източник и снимка: dberbatov.org

Рейтинг: 5.0
Последни новини
ОФИЦИАЛНО: ГЕРБ издига Даниел Митов за министър-председател ОФИЦИАЛНО: ГЕРБ издига Даниел Митов за министър-председател В Свищов подменят старите люлки и пързалки на детските площадки, слагат нови кошчета на ключови места в града В Свищов подменят старите люлки и пързалки на детските площадки, слагат нови кошчета на ключови мест... С еврофинансиране Oбщина Свищов ще доставя лекарства и продукти от първа необходимост до вкъщи С еврофинансиране Oбщина Свищов ще доставя лекарства и продукти от първа необходимост до вкъщи Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, ще предложа министър-председател с европейска ориентация Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, ще предложа министър-председател с европейска ориентация В Свищов 405 души са с COVID, при записване ваксинацията е с AstraZeneca В Свищов 405 души са с COVID, при записване ваксинацията е с AstraZeneca Утре е последен ден без ток в град Свищов, част от центъра остава на тъмно Утре е последен ден без ток в град Свищов, част от центъра остава на тъмно Сборник с разработки на млади учители от Свищов помага на педагози от страната да развият своята компетентност Сборник с разработки на млади учители от Свищов помага на педагози от страната да развият своята ком... Ученици на СУ „Димитър Благоев“ – град Свищов се класираха за едно от най-мащабните състезания по английски език в България Ученици на СУ „Димитър Благоев“ – град Свищов се класираха за едно от най-мащабните състезания по ан... В Свищов за 1.7 милиона лв. подменят водопровода на 29 улици В Свищов за 1.7 милиона лв. подменят водопровода на 29 улици Община, полиция и училища в Свищов за ден остават без ток Община, полиция и училища в Свищов за ден остават без ток Заболелите от COVID-19 в Свищов са 399 души, бележим лек скок от последната седмица Заболелите от COVID-19 в Свищов са 399 души, бележим лек скок от последната седмица В Свищов през деня ще е топло, вечерта има риск от градушка В Свищов през деня ще е топло, вечерта има риск от градушка
Виж всички новини
Инициативи водещи новини
В Свищов стартираха безплатни прегледи на 230 жени за превенция на рак В Свищов стартираха безплатни прегледи на 230 жени за превенция на рак В Свищов отварят заведенията само на открито, учениците се връщат в клас В Свищов отварят заведенията само на открито, учениците се връщат в клас В Свищов вече се създават квалифицирани кадри с професионална подготовка в няколко сфери В Свищов вече се създават квалифицирани кадри с професионална подготовка в няколко сфери Паметници на културата в Свищов грейнаха с художествено осветление  Паметници на културата в Свищов грейнаха с художествено осветление  Трима са арестувани в Свищов при спецоперация на жандармерия, полиция и прокуратура Трима са арестувани в Свищов при спецоперация на жандармерия, полиция и прокуратура В Свищов масово се разхождат болни хора, официално с COVID са вече 398, в болница са 107 души В Свищов масово се разхождат болни хора, официално с COVID са вече 398, в болница са 107 души Свищовските полицаи заловиха 70 грама марихуана при акция в село Вардим Свищовските полицаи заловиха 70 грама марихуана при акция в село Вардим Дамите от Инър Уийл Клуб Свищов с Дарение по случай 70 години от създаването на Детски отдел към Читалищна Библиотека в града Дамите от Инър Уийл Клуб Свищов с Дарение по случай 70 години от създаването на Детски отдел към Чит... Подмяната на три водопровода за 400 000 лв. в Свищов подобри качеството на водата в цялата западна част на града Подмяната на три водопровода за 400 000 лв. в Свищов подобри качеството на водата в цялата западна ч... В свищовско село хвнаха 24-годишен напушен с трева да кара Ауди по главната В свищовско село хвнаха 24-годишен напушен с трева да кара Ауди по главната
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!