Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината

Включваме се с информация за каузата ни за Ирена от Свищов, за която съобщи страницата Подай ръка Заедно за по - добро бъдеще.

В рамките само на два дни, заедно успяхме да помогнем на Ирена в борбата и за оцеляване.

Както знаете, Ирена живее в мазе в гр. София, страда от диабет и поради усложнения е с ампутирани пръсти и на двата крака, без никакви доходи до октомври, когато се очаква да вземе първата си пенсия.

През това време, Ирена ходи през ден на превръзки, прегледи и какво ли още не заради здравословното си състояние.

Към този момент са платени всички дължими суми за здравни осигуровки и жената отново е здравно осигурена.

Разходите и за наем и ток са поети до края на годината.

Осигурени са всички суми за медикаменти, лекарства и прегледи, докато жената започне да получава доходи.

Намерихме жена, която ще сменя превръзките на Ирена безплатно.

Тъй като в мазето няма пералня, Ирена плаща в обществен център, но и това сме спестили като разход.

Наш верен съотборник ще помага на Ирена, като ще взима и ще и връща пране, без пари.

На място предоставихме хранителни продукти, но тъй като жената яде специфична храна, сме осигурили средства за хранителни продукти за няколко месеца напред, като при необходимост ще посещаваме Ирена и ще носим допълнително храна.

Допълнитено лекарствени продукти и инсулин очакваме да пристигнат в следващите дни при нас, за да ги предоставим и така да спестим още разход.

Говорили сме с адвокат, със социални грижи, като за Ирена ще се постараем да осигурим и социална подкрепа.

Силно се надяваме, че с времето Ирена ще успее да се справи с трудностите пред себе си и отново ще живее нормално.

Преди болестта да я застигне, Ирена е работила в чужбина, като самата тя се е грижила за хора с увреждания.

Тук е мястото да благодарим на Валентина и Иглика, на Мариана, на Добри, на Божидара, Момчил и на всеки един от вас, който се включи и в тази наша кауза.

Надяваме се да не изпуснем някой.

Заедно успяхме да дарим спокойствие и сигурност в живота на Ирена, която помоли да предадем искрени благодарности от нейно име на всеки един от вас.

Каза ни, че се чувства отново щастлива, че има хора, че не се чувства сама в битката си.

Благодарим Ви, Приятели.

Отборът ни Ви пожелава спокойна и усмихната вечер.

Може да подкрепяте нашите каузи, чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за кауза Подай ръка

PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com

Източник и снимка: Подай ръка Заедно за по - добро бъдеще

Рейтинг: 5.0
Последни новини
Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали Ампутираха пръстите на жена от Свищов, спешно се нуждае от помощ Ампутираха пръстите на жена от Свищов, спешно се нуждае от помощ Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав Удрят разпространението на райски газ в Свищов и страната Удрят разпространението на райски газ в Свищов и страната
Виж всички новини
водещи новини
Побой в нощно заведение в Свищов завърши с потрошено лице на клиент Побой в нощно заведение в Свищов завърши с потрошено лице на клиент При престрелка в свищовско село застреляха в корема домашна овца При престрелка в свищовско село застреляха в корема домашна овца Уникалната дъга от снощи стана хит сред свищовлии Уникалната дъга от снощи стана хит сред свищовлии В Свищов удариха два магазина по главната за фалшификация на световни марки дрехи В Свищов удариха два магазина по главната за фалшификация на световни марки дрехи Свищовлия е с опасност за живота след тежък удар с мотор в дърво по пътя от с. Царевец към града Свищовлия е с опасност за живота след тежък удар с мотор в дърво по пътя от с. Царевец към града Арестуван е свищовлия заплашил с нож двама мъже с убийство Арестуван е свищовлия заплашил с нож двама мъже с убийство При обиск на жилище в Свищов заловиха 0,5 грама марихуана При обиск на жилище в Свищов заловиха 0,5 грама марихуана Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн В Свищов по тъмно ел. уреди започнаха да говорят и да се разхождат сами В Свищов по тъмно ел. уреди започнаха да говорят и да се разхождат сами Страховитата свищовска тринога камера излезе за няколко часа и попари рекордните 111 нарушители за превишена скорост Страховитата свищовска тринога камера излезе за няколко часа и попари рекордните 111 нарушители за п... Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Свищовлии събират пластмасови бутилки в гигантски „Шишеяд“ Свищовлии събират пластмасови бутилки в гигантски „Шишеяд“
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!