Магазин BIOTOPIC

Магазини » Други
Описание

Магазин BIOTOPIC   предлага  на своите клиенти био и екологично чисти стоки от най-добрите български и европейски фирми - производители без компромиси в качеството и съдържанието. 

„Красота и здраве от природата“ – това е мотото на магазина.

В него ще откриете изцяло натурална козметика, с доказан произход и сертификати . Растителни етерични масла, маски за лице и коса, шампоани, душ гелове, сапуни, кремове и още много други качествени козметични продукти.

 

Собствениците на BIOTOPIC вярват, че здравето, жизнената енергия, мислите, действията и чувствата ни са пряко свързани с това, с което се храним . Именно за това в магазина  се предлагат само и единствено висококачествени и вкусни био продукти, продукти без изкуствени добавки, подсладители, оцветители и консерванти. Всички основни храни, тахани, брашна, супер храни, закуски, енергийни барове, чай, шоколад, макарони, напитки, домашно приготвени сладка, тинктури  и още много и разнообразни артикули. 

Живейте природосъобразно! Заповядайте в магазин BIOTOPIC, подарете натурална  красота и здраве за Вас и цялото семейство!

МАГАЗИН BIOTOPICВИ ОЧАКВА!

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул. Цар Освободител 108
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!