Свищов Инфо е проект, специално създаден , за да бъде в полза на всички Вас, приятели! Ние сме независим източник на информация, като задачата ни е да бъдем напълно обективни и безпристрастни за всичко, за което ви информираме и най-важното – да Ви бъдем полезни!

Нашата основна цел е:
1. Да ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете – Новините от Свищов и региона, Полезни и Забавни статии, Информация за Бизнеса в Свищов – Заведения, Хотели, Транспорт, Фирми и Услуги.
2. Да получите информацията бързо, лесно, достъпно и напълно БЕЗПЛАТНО!
3. Да можете да избирате!
4. Да получите най-доброто за Вас!
5. Да се забавлявате!
Продукти: Печатните издания на „Свищов Инфо“ са добре познати и търсени от години в региона, спечелили доверието на своята широка аудитория с пълната си обективност, изчерпателна информация и отличен дизайн.

1. Годишен Бизнес Указател Свищов
Създаден за да бъде полезен както на Бизнес средите, така и на крайните потребители, Годишният Бизнес Указател е продукт, доказал своята резултатност и необходимост във всяка една ситуация. Всяка година той обединява над 80% от всички продукти и услуги, предлагани в региона, превръщайки се в огледало на местния бизнес. Бизнес Указател Свищов има 7 годишни издания, като всяко едно от тях е с 18000 тираж. Разпространява се напълно БЕЗПЛАТНО!

Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!