Ампутираха пръстите на жена от Свищов, спешно се нуждае от помощ

С огромна молба за помощ към нас се обърна Ирена от Свищов, съобщи страницата Подай ръка Заедно за по - добро бъдеще

В момента жената живее в мазе в град София.

До преди година, работеща жена, справяща се с всичко.

Днес, заради сериозни усложнения от диабет, на Ирена са и последователно ампутирани няколко пръста, първо на единия, после и на другия крак.

Без никакви близки на които да може да разчита, В момента Ирена живее в мазе, в град София, тъй като се налага да ходи през ден на превръзки и прегледи, за да спаси крака си.

Без никакви доходи и спестявания, жената през последния месец не е закупила така необходимите лекарства (инсулин,кръворазширяващи и други), яде предимно хляб, което води до още усложнения и влошаване на диабета.

Плаща по 15 лв за всяка смяна на превръзки, но вече и тях не може да покрива.

Изнемогва напълно, като е опитала да подаде молба за помощ към община Свищов, откъдето обаче и отказват да отпуснат помощи за нея, поради липса на инцидентност. (Протокол 13, решение 219/2008г., решение 178/2012г.)

За мазето в което живее плаща наем, ток, като и тези сметки вече са непосилни за нея.

Няма пералня и се налага да пере дрехите си в обществен център, където и взимат пари за всеки килограм дрехи.

Има подадени документи за ТЕЛК, пенсия обаче ще получава чак от месец октомври.

В момента няма и осигуровки от няколко месеца.

Дотогава, Ирена е напълно безсилна да се справи сама и има нужда от подкрепа.

Всеки, който желае да помогне на Ирена, да дари храна, лекарства или друго, нека се свърже с нас на 0893/025-067 и екипа ни ще ви съдейства напълно.

Може да подкрепите Ирена и чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за Подай ръка кауза 8

PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com

Ако дарявате храна, молим да имате предвид , че жената може да яде определена храна, поради заболяването си.

(Месо, тиквички, патладжан и подобни)

Лични данни публично/онлайн не предоставяме.

Всеки, който желае да подкрепи Ирена лично, може да го направи като се свърже с нас на 0893/025-067

Снимката е публикувана със съгласието на жената.

Благодарим Ви, Приятели.

/ Подай ръка Заедно за по - добро бъдеще

Рейтинг: 5.0
Последни новини
Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав Удрят разпространението на райски газ в Свищов и страната Удрят разпространението на райски газ в Свищов и страната
Виж всички новини
водещи новини
В Свищов удариха два магазина по главната за фалшификация на световни марки дрехи В Свищов удариха два магазина по главната за фалшификация на световни марки дрехи Заловиха врачанин разчленил и взел парите на свищовски уличен кафе автомат Заловиха врачанин разчленил и взел парите на свищовски уличен кафе автомат Взривове на ацетон и среднощен огнен ужас в Свищов Взривове на ацетон и среднощен огнен ужас в Свищов Преподавател от Свищов стана Преподавател от Свищов стана "Учител на годината" на България Свищовлия е с опасност за живота след тежък удар с мотор в дърво по пътя от с. Царевец към града Свищовлия е с опасност за живота след тежък удар с мотор в дърво по пътя от с. Царевец към града Арестуван е свищовлия заплашил с нож двама мъже с убийство Арестуван е свищовлия заплашил с нож двама мъже с убийство Стотици свищовлии се събраха да танцуват заедно в центъра на града Стотици свищовлии се събраха да танцуват заедно в центъра на града Уникалната дъга от снощи стана хит сред свищовлии Уникалната дъга от снощи стана хит сред свищовлии Свищовските полицаи арестуваха водач с БМВ и му свалиха номерата Свищовските полицаи арестуваха водач с БМВ и му свалиха номерата В Свищов ударно набират войници за армията В Свищов ударно набират войници за армията В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав Свищовлии събират пластмасови бутилки в гигантски „Шишеяд“ Свищовлии събират пластмасови бутилки в гигантски „Шишеяд“
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!