Ампутираха пръстите на жена от Свищов, спешно се нуждае от помощ

С огромна молба за помощ към нас се обърна Ирена от Свищов, съобщи страницата Подай ръка Заедно за по - добро бъдеще

В момента жената живее в мазе в град София.

До преди година, работеща жена, справяща се с всичко.

Днес, заради сериозни усложнения от диабет, на Ирена са и последователно ампутирани няколко пръста, първо на единия, после и на другия крак.

Без никакви близки на които да може да разчита, В момента Ирена живее в мазе, в град София, тъй като се налага да ходи през ден на превръзки и прегледи, за да спаси крака си.

Без никакви доходи и спестявания, жената през последния месец не е закупила така необходимите лекарства (инсулин,кръворазширяващи и други), яде предимно хляб, което води до още усложнения и влошаване на диабета.

Плаща по 15 лв за всяка смяна на превръзки, но вече и тях не може да покрива.

Изнемогва напълно, като е опитала да подаде молба за помощ към община Свищов, откъдето обаче и отказват да отпуснат помощи за нея, поради липса на инцидентност. (Протокол 13, решение 219/2008г., решение 178/2012г.)

За мазето в което живее плаща наем, ток, като и тези сметки вече са непосилни за нея.

Няма пералня и се налага да пере дрехите си в обществен център, където и взимат пари за всеки килограм дрехи.

Има подадени документи за ТЕЛК, пенсия обаче ще получава чак от месец октомври.

В момента няма и осигуровки от няколко месеца.

Дотогава, Ирена е напълно безсилна да се справи сама и има нужда от подкрепа.

Всеки, който желае да помогне на Ирена, да дари храна, лекарства или друго, нека се свърже с нас на 0893/025-067 и екипа ни ще ви съдейства напълно.

Може да подкрепите Ирена и чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за Подай ръка кауза 8

PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com

Ако дарявате храна, молим да имате предвид , че жената може да яде определена храна, поради заболяването си.

(Месо, тиквички, патладжан и подобни)

Лични данни публично/онлайн не предоставяме.

Всеки, който желае да подкрепи Ирена лично, може да го направи като се свърже с нас на 0893/025-067

Снимката е публикувана със съгласието на жената.

Благодарим Ви, Приятели.

/ Подай ръка Заедно за по - добро бъдеще

Рейтинг: 5.0
Последни новини
Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав Удрят разпространението на райски газ в Свищов и страната Удрят разпространението на райски газ в Свищов и страната
Виж всички новини
водещи новини
Заловиха врачанин разчленил и взел парите на свищовски уличен кафе автомат Заловиха врачанин разчленил и взел парите на свищовски уличен кафе автомат Свищовлии събират пластмасови бутилки в гигантски „Шишеяд“ Свищовлии събират пластмасови бутилки в гигантски „Шишеяд“ Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Побой в нощно заведение в Свищов завърши с потрошено лице на клиент Побой в нощно заведение в Свищов завърши с потрошено лице на клиент Страховитата свищовска тринога камера излезе за няколко часа и попари рекордните 111 нарушители за превишена скорост Страховитата свищовска тринога камера излезе за няколко часа и попари рекордните 111 нарушители за п... Хиляди свищовлии се събраха да изпратят своите 207 абитуриенти на бляскава церемония в центъра на града Хиляди свищовлии се събраха да изпратят своите 207 абитуриенти на бляскава церемония в центъра на гр... В Свищов удариха два магазина по главната за фалшификация на световни марки дрехи В Свищов удариха два магазина по главната за фалшификация на световни марки дрехи Свищовлии ще минават Балкана за минути през тунел под Шипка за над 358 млн. лв. Свищовлии ще минават Балкана за минути през тунел под Шипка за над 358 млн. лв. Първокласникът Ради от Свищов събра 25 туби с капачки и напълни училищното сърце Първокласникът Ради от Свищов събра 25 туби с капачки и напълни училищното сърце Взривове на ацетон и среднощен огнен ужас в Свищов Взривове на ацетон и среднощен огнен ужас в Свищов Стотици свищовлии се събраха да танцуват заедно в центъра на града Стотици свищовлии се събраха да танцуват заедно в центъра на града В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!