Биохум ЕООД

Селскостопански услуги » Селскостопански услуги
Описание

 Кои сме ние?

Ние сме Биохум ЕООД. Изградихме нашата екоферма в един от най-екологично чистите райони в България, а именно с. Бериево, което е разположено в Троянския Балкан.

Мисия

Предлагайки висококачествени и екологично чисти продукти целим да задоволим нуждите на всеки земеделски производител. Желаем да спомогнем за повишаване качеството и количеството на земеделската продукция. Подпомагайки глобалното биологичното земеделие и опазването на околната среда, повишаваме не само цялостното качество на продуктите, с които всички ние се храним, а и подобряваме нашето здраве.

Дейност и продукти

Главната ни дейност се състои в отглеждането на червен калифорнийски червей (ЧКЧ) и в преработването на огранични отпадъци. Основният ни производствен продукт е биотор под формата на суха субстанция наречена биохумус.

Биотор

Биохумусът е биотор получен от преработката на органични отпадъци с червен калифорнийски червей. Биохумусът спомага за увеличаването на плодородието на почвата, подпомага почвата да задържи повече влага, също така намалява ерозията. Температурата в почвата се стабилизира и така растенията се влияят по-малко от външните температурни промени. Благодарение на него растенията са много по-здрави и по-плодородни.

Нашата производствена гама съвсем не се изчерпва до тук. Освен биохумус ние произвеждаме както течни органоминерални торове, така и течни органични торове, които са обогатени с голямо разнообразие от полезни вещества.

За пример ще дадем един от нашите продукти – Биобест. Той представлява течен екстракт от биотор от червен калифорнийски червеи. Това е един изключително ефективен и екологичен хуминов тор, който се използва както за листно и почвено приложение, така и при всички житни, зеленчукови култури, трайни насаждения, цветя и др. Същевременно той е абсолютно съвместим с всички препарати и торове, които се използват в селското стопанство.

За здравето и богатата продукция на Вашата реколта предлагаме и серията СЕКТОР, която принадлежи към групата на органоминералните торове. СЕКТОР е формула, която се базира на аминокиселини, които включват в себе си различно съдържание на фосфор, азот, калий, както и допълнително прибавени микро елементи, ензими, витамини и въглехидрати. Това от своя страна дава възможност за контрол върху храненето на културите, съобразно с нуждите им през отделните периоди на развитие.

Екипът

Целият производствен процес се осъществява със съдействието на Българската Акадамия на науките и висококвалифицирани преподаватели в престижни университети.

Всички членове на нашият екип са професионалисти и подхождат към работата си с отговорност и желание. Можем да гарантираме за качеството на нашите продукти, чрез анализи и сертификати от акредитирани лаборатории. Освен това осигуряваме развитие и професионална реализация за младите хора, и  допринасяме за подобряването на регионалната икономика.

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, Ерма 4 0895726400 0879343360
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!