Възрастните хора от дом „Мария Луиза“ заедно с много гости от Свищов отпразнуваха международния си празник

Вчера в Дома за стари хора „Мария Луиза“ – град Свищов възрастните хора отбелязаха своя празник. Специални гости на тържеството им бяха представители на общинското ръководство в лицето на кмета на Свищов Генчо Генчев, зам.-кметовете Анелия Димитрова и Бедри Алиев, ръководителя на общинска служба „Социални дейности“ Анелия Димитрова, а също дамите от Инер Уил клуб, и женско дружество „Съгласие“. По повод празника, гостите поднесоха своите подаръци и пожелаха на възрастните хора да бъдат здрави и все така мъдри, защото тяхната мъдрост, натрупана през годините е истинска опора за поколенията след тях. Президентът на Инер Уил клуб – Свищов д-р Румяна Николаева подчерта, че независимо от възрастта, всеки един човек има нужда от обич, грижа и внимание и именно с внимание към хората от третата възраст дамите от Инер Уил клуб – Свищов са избрали своя подарък.
Кметът на Свищов благодари на директорката Мариела Крачкова и целия персонал в ДСХ „Мария Луиза“ за всеотдайността и дисциплинираността, която проявяват в работата си и се справят в тежката извънредна ситуация, а на възрастните хора пожела преди всичко здраве. Той спомена, че подаръците за Дома – сушилня и нови легла, са поднесени предварително, но и в празничния ден не липсва вкусна почерпка от името на общинското ръководство.
От своя страна, потребителите на услугата и служителите зарадваха своите гости с кратка празнична програма, по време на която Събка Миленкова, Петрана Апостолова, Иванка Костадинова и Цветанка Георгиева пяха песни и рецитираха авторски стихове. За финал, Надка Георгиева развълнува всички с прочувствено слово, в което поздрави своите връстници и благодари за системно полаганите грижи от страна на общинското ръководство и служителите в Дома.

Рейтинг: 5.0
Още по темата
Последни новини
Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали Ампутираха пръстите на жена от Свищов, спешно се нуждае от помощ Ампутираха пръстите на жена от Свищов, спешно се нуждае от помощ Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав
Виж всички новини
водещи новини
При обиск на жилище в Свищов заловиха 0,5 грама марихуана При обиск на жилище в Свищов заловиха 0,5 грама марихуана Заловиха врачанин разчленил и взел парите на свищовски уличен кафе автомат Заловиха врачанин разчленил и взел парите на свищовски уличен кафе автомат При престрелка в свищовско село застреляха в корема домашна овца При престрелка в свищовско село застреляха в корема домашна овца Първокласникът Ради от Свищов събра 25 туби с капачки и напълни училищното сърце Първокласникът Ради от Свищов събра 25 туби с капачки и напълни училищното сърце Страховитата свищовска тринога камера излезе за няколко часа и попари рекордните 111 нарушители за превишена скорост Страховитата свищовска тринога камера излезе за няколко часа и попари рекордните 111 нарушители за п... Свищовските полицаи отказаха подкуп на пътя от 830 лв., нарушителят е привлечен като обвиняем Свищовските полицаи отказаха подкуп на пътя от 830 лв., нарушителят е привлечен като обвиняем Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Хиляди свищовлии се събраха да изпратят своите 207 абитуриенти на бляскава церемония в центъра на града Хиляди свищовлии се събраха да изпратят своите 207 абитуриенти на бляскава церемония в центъра на гр... Арестуван е свищовлия заплашил с нож двама мъже с убийство Арестуван е свищовлия заплашил с нож двама мъже с убийство В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав Свищовлия е с опасност за живота след тежък удар с мотор в дърво по пътя от с. Царевец към града Свищовлия е с опасност за живота след тежък удар с мотор в дърво по пътя от с. Царевец към града
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!