Спад на заболелите в Свищов, на домашно лечение са вече под 300 души

В община Свищов се наблюдава значителен спад на заболелите от COVID-19. На домашно лечение са вече 279 лица, в болницата са настанени 55 пациенти. Това показват данните на РЗИ към 00:00 часа на 16.04.2021. Само до преди два дни болните бяха общо над 400 души.

За периода 02.04.2021 - 15.04.2021 г. за областта е отчетена 14-дневна заболяемост от 396,9 на 100 хил. души население.

През последното денонощие на територията на област Велико Търново новодиагностицираните случаи с COVID-19 са петдесет и осем (58).

През последното денонощие в Информационната система за борба срещу COVID-19 са регистрирани четири починали лица от област Велико Търново – трима мъже, съответно на 61 г., 69 г. и 77 г., и жена на 84 г. Съболезнования на семействата на починалите лица.

Рейтинг: 5.0
Последни новини
В Свищов пускат зелен коридор за ваксинация с Pfizer В Свищов пускат зелен коридор за ваксинация с Pfizer В Свищов заболелите от COVID са под 90 души, над четири пъти са намалели случаите за по-малко от месец В Свищов заболелите от COVID са под 90 души, над четири пъти са намалели случаите за по-малко от мес... В Свищов се организира общоградско поклонение пред паметта на Алеко Константинов В Свищов се организира общоградско поклонение пред паметта на Алеко Константинов Свищов се преклони пред паметта на загиналите български воини Свищов се преклони пред паметта на загиналите български воини Свищовлии днес се събират да честват 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия Свищовлии днес се събират да честват 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия В Свищов започва третиране със самолет за комари, кърлежи и бълхи В Свищов започва третиране със самолет за комари, кърлежи и бълхи В село Ореш отбелязаха 370г. от написването на първата българска печатна книга В село Ореш отбелязаха 370г. от написването на първата българска печатна книга БСП получи и върна мандата за съставяне на кабинет, отиваме на нови избори през юли БСП получи и върна мандата за съставяне на кабинет, отиваме на нови избори през юли Обраха общинска сграда в Свищов, липсват пари от касата Обраха общинска сграда в Свищов, липсват пари от касата Великденски концерт зарадва свищовлии, Първи български хор „Янко Мустаков“ поздрави  жителите и гостите на града Великденски концерт зарадва свищовлии, Първи български хор „Янко Мустаков“ поздрави жителите и гост... ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЛИКДЕН Е! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЛИКДЕН Е! В Свищов идва благодатният огън, на Възкресение в полунощ всеки мирянин ще може да си вземе от него В Свищов идва благодатният огън, на Възкресение в полунощ всеки мирянин ще може да си вземе от него
Виж всички новини
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!