Ученици на СУ „Димитър Благоев“ – град Свищов се класираха за едно от най-мащабните състезания по английски език в България

4-ма ученици от СУ "Димитър Благоев" – гр. Свищов се класираха за Национално ниво на състезанието  KGL Contest.
 
KGL Contest  е национално състезание по английски език, което Асоциацията на Кеймбридж училищата в България организира. То е най-престижната проява на Асоциацията и нейна запазена марка.
 
Състезанието е предназначено за всички ученици на възраст между 8 и 17 години, които изучават английски като първи или втори чужд в учебното заведение, член на Асоциацията.
 
Състезанието се провежда в три кръга – вътрешноучилищен, национален и международен.
 
Независимо от обстановката, много ученици взеха участие и тази учебна година.
 
Учениците от СУ „Димитър Благоев“ – гр .Свищов, които се представиха блестящо на вътрешноучилищния – първи кръг и продължават на национален са:
 
Михаела Георгиева – 6-ти „а“ клас, Денис Ангелов – 6-ти „а“ клас, Боян Банков- 7-ми „б“, подготвени от г-жа Антония Дамянова и Виктор Копоев – 9-ти „б“ клас, подготвен от г-жа Надя Тодорова.
 
Датата определена за провеждане на националния кръг на състезанието е 15 май 2021 г.
 
Пожелаваме им успех!

Рейтинг: 5.0
Последни новини
В Свищов пускат зелен коридор за ваксинация с Pfizer В Свищов пускат зелен коридор за ваксинация с Pfizer В Свищов заболелите от COVID са под 90 души, над четири пъти са намалели случаите за по-малко от месец В Свищов заболелите от COVID са под 90 души, над четири пъти са намалели случаите за по-малко от мес... В Свищов се организира общоградско поклонение пред паметта на Алеко Константинов В Свищов се организира общоградско поклонение пред паметта на Алеко Константинов Свищов се преклони пред паметта на загиналите български воини Свищов се преклони пред паметта на загиналите български воини Свищовлии днес се събират да честват 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия Свищовлии днес се събират да честват 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия В Свищов започва третиране със самолет за комари, кърлежи и бълхи В Свищов започва третиране със самолет за комари, кърлежи и бълхи В село Ореш отбелязаха 370г. от написването на първата българска печатна книга В село Ореш отбелязаха 370г. от написването на първата българска печатна книга БСП получи и върна мандата за съставяне на кабинет, отиваме на нови избори през юли БСП получи и върна мандата за съставяне на кабинет, отиваме на нови избори през юли Обраха общинска сграда в Свищов, липсват пари от касата Обраха общинска сграда в Свищов, липсват пари от касата Великденски концерт зарадва свищовлии, Първи български хор „Янко Мустаков“ поздрави  жителите и гостите на града Великденски концерт зарадва свищовлии, Първи български хор „Янко Мустаков“ поздрави жителите и гост... ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЛИКДЕН Е! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЛИКДЕН Е! В Свищов идва благодатният огън, на Възкресение в полунощ всеки мирянин ще може да си вземе от него В Свищов идва благодатният огън, на Възкресение в полунощ всеки мирянин ще може да си вземе от него
Виж всички новини
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!