Съдят детска учителка хваната с 35 дози кокаин, свищовлия е обвинен за държане на над 20кг. марихуана

За вторник е насрочено наказателно дело в Окръжния съд във Велико Търново за държане с цел разпространение на марихуана с тегло 21 060 грама на стойност 126 360 лева.

Делото срещу 23-годишния П. Г. е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Велико Търново. Младежът ще отговаря за това, че на 11 март тази година във Велико Търново, в съучастие като извършител с Л. Т. от Свищов като извършител и с И. М. от Севлиево като помагач, придобил и държал с цел разпространение марихуана с тегло 21 060 грама на стойност 126 360 лева.

Изправят на подсъдимата скамейка и детска учителка от Велико Търново, хваната с 35 дози кокаин, които превозвала в колата си. Процесът срещу Г. Ч. е насрочен за 7 декември в Окръжния съд в старата столица.
Делото срещу педагожката е образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Велико Търново.

36-годишната Г. Ч. е обвинена в това, че на 1 декември 2019 г. без надлежно разрешително, държала с цел разпространение кокаин, разпределен в 35 отделни опаковки с общо тегло 25,442 грама. Учителката участвала в сериозна престъпна схема за наркотрафик заедно със съпруга си. Групата била следена месеци наред от криминалисти от ОД МВР в болярския град. Дилърката, която е и майка на две деца, била спипана на главен път София-Варна край великотърновското село Шереметя при полицейска акция. Същия ден тя зарязала децата в забавачката и тръгнала за Варна, където трябвало да осъществи сделка с дрогата. Стоката, с която била заловена, е на обща стойност 3180 лева, пише в обвинителния акт.

Източник: Труд

Рейтинг: 5.0
Последни новини
В Свищов все повече ученици минават online, нови две училища и градина са засегнати В Свищов все повече ученици минават online, нови две училища и градина са засегнати Община Свищов е отличена в конкурс за добри практики за 2021 година в категория „Социална отговорност“ Община Свищов е отличена в конкурс за добри практики за 2021 година в категория „Социална отговорнос... Хиляди желаещи ще се конкурират за прием в Свищовската академия Хиляди желаещи ще се конкурират за прием в Свищовската академия Свищовските полицаи иззеха свивка с 1 грам метамфетамин Свищовските полицаи иззеха свивка с 1 грам метамфетамин Свищовските митничари спипаха 270 000 къса цигари при проверка на пътя Свищовските митничари спипаха 270 000 къса цигари при проверка на пътя Почти три пъти е скочила сметката за ток на Свищовската болница, предлагат вдигане на цените на клиничните пътеки Почти три пъти е скочила сметката за ток на Свищовската болница, предлагат вдигане на цените на клин... Магнитна буря удря Свищов Магнитна буря удря Свищов Свищов е на ръба да премине 1000 болни на 100хил. жители, най-сериозната ситуация в областта Свищов е на ръба да премине 1000 болни на 100хил. жители, най-сериозната ситуация в областта Свищовските полицаи спипаха жена да държи 3 грама канабис Свищовските полицаи спипаха жена да държи 3 грама канабис В Свищов спират приема в болницата, локдаун засега няма да има В Свищов спират приема в болницата, локдаун засега няма да има Здравните власти с предписание в Свищовско да се осигури качествена питейна вода Здравните власти с предписание в Свищовско да се осигури качествена питейна вода По преценка на еколози в Свищов отрязаха дървета от Градската градина По преценка на еколози в Свищов отрязаха дървета от Градската градина
Виж всички новини
водещи новини
Свищов грейна и се превърна в Коледния хит на цяла България Свищов грейна и се превърна в Коледния хит на цяла България За 1.2 млн.лв. в Свищов превърнаха изоставена сграда в 27 модерни жилища за нуждаещи се За 1.2 млн.лв. в Свищов превърнаха изоставена сграда в 27 модерни жилища за нуждаещи се Заловиха свищовлия да кара с два различни номера, задния бил от друга кола Заловиха свищовлия да кара с два различни номера, задния бил от друга кола Свищовски ученици събраха над 1800лв. в помощ на Фуркан Свищовски ученици събраха над 1800лв. в помощ на Фуркан Всички ученици в Свищов се връщат в училище без тестване, нов спад на болните в града Всички ученици в Свищов се връщат в училище без тестване, нов спад на болните в града С 40 хил. лв. в Свищов направиха скейт парк за младите хора С 40 хил. лв. в Свищов направиха скейт парк за младите хора В Свищов пристигна цял камион с немски Коледни подаръци за всички В Свищов пристигна цял камион с немски Коледни подаръци за всички За близо 300 хил. лв. в свищовско училище откриха център за иновации и наука За близо 300 хил. лв. в свищовско училище откриха център за иновации и наука Свищовска поетеса спечели престижна награда от национален литературен конкурс Свищовска поетеса спечели престижна награда от национален литературен конкурс В Свищов арестуваха мъж с брадва заплашвал младо момиче В Свищов арестуваха мъж с брадва заплашвал младо момиче Дядо Коледа дойде в Свищов и раздаде над 1000 подаръка на децата Дядо Коледа дойде в Свищов и раздаде над 1000 подаръка на децата В Свищовско село жена е била държана в плен, местен мъж е арестуван В Свищовско село жена е била държана в плен, местен мъж е арестуван
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!