Свищовлии се впускат в надпревара за най-атрактивна Коледна украса на дома

За поредна година, Община Свищов обявява творчески конкурси по повод предстоящите коледни и новогодишни празници.

От 1 до 22 декември 2021 г. могат да се подават предложения в пет направления: традиционна коледна картичка; електронна коледна картичка; празнична украса; инициатива на 2021 година; послания към 2022 година.

За първи път, привържениците на цифровите технологии и любителите на компютърната графика могат да участват в конкурса за „Електронна картичка“. Проектите трябва да са изработени изцяло на компютър, като използваната графична програма няма значение. При оценяването ще са важни творческото въображение и техническите умения, както и автентичността на авторското изпълнение. Проектите могат да са решени изцяло графично или да бъдат анимирани. Препоръчително е да се изпращат в следните формати: JPG, GIF, MP4, AVI, MPG, WMV. Всички подробности за участие в петте конкурса са описани в регламента. За повече информация са посочени координати за връзка.
Предвид епидемичната обстановка, наградените ще бъдат обявени онлайн на 1 януари 2022 година на сайтовете www.svishtov.bg и www.obrazovanie-sv.bg, както и на facebook страниците „Култура Община Свищов“ и „Образование в Свищов“. Организаторите ще се свържат с наградените за уточняване на начина, по който да си получат наградата, като за целта е много важно при подаване на предложенията да се вписват имената на участника и телефон за обратна връзка.

Организаторите си запазват правото да публикуват публично предложенията в петте конкурса.
 
ОБЯВЕНИ КОНКУРСИ:
 
Традиционна коледна картичка
Електронна коледна картичка
Празнична украса
Инициатива на 2021 година
Послание към 2022 година
 
Условия за участие в конкурсите:

Участие могат да вземат учебни и социални заведения, неправителствени организации, културни институции, творчески формации, държавни и общински учреждения, ученици, семейства, граждани и др.

Конкурси за послание и инициатива:

Предложенията се приемат в писмен вид до една страница – формат А4, печатен или ръкописен текст;

Предложенията за „Инициатива на 2021 година“ трябва да описват вида, целите, резултатите и ползите от проведената инициатива. Може да се приложат снимки;

Предложенията за „Послание към 2022 година“ могат да бъдат в проза или мерена реч.

Конкурс за картички:

Предложенията за „Традиционна картичка“ могат да бъдат в различни размери, форми и техники на изпълнение;

Предложенията за „Електронна картичка“ трябва да представляват статична или динамична (анимирана) компютърна графика и да се изпращат във следните формати: JPG, GIF, MP4, AVI, MPG, WMV.

Конкурс за празнична украса:

Предложенията за „Празнична украса“ се приемат под формата на снимки или видеоклип, представящи изработената украса.

Всяко предложение да съдържа информация за име и фамилия на автора или име на организацията, лице и телефонен номер за контакти.
Срокът за приемане на предложения е от 1 до 20 декември (включително).

Предложенията се приемат на e-mail: konkursi@svishtov.bg и на гише „Информация“ в сградата на Община Свищов.

Резултатите ще бъдат обявени на 1 януари 2022 година на www.svishtov.bg, www.obrazovanie-sv.bg и на Facebook: Култура Община Свищов и Образование в Свищов.

Наградите ще бъдат изпратени на победителите.

Организаторите си запазват правото да публикуват публично предложенията и да ги използват в подреждането на тематични изложби.

Повече информация може да получите на e-mail: konkursi@svishtov.bg или на тел.: 0631/ 60747

Успех на всички участници!

Рейтинг: 5.0
Последни новини
Свищовлия е предложен за награждаване с орден „Стара планина“ за принос към икономиката Свищовлия е предложен за награждаване с орден „Стара планина“ за принос към икономиката Свищов с рекорд по събрани глоби от екоинспектори в цялата област Свищов с рекорд по събрани глоби от екоинспектори в цялата област Хиляди студенти от Свищов днес празнуват 8-ми декември Хиляди студенти от Свищов днес празнуват 8-ми декември Свищовската академия отбеляза студентския празник онлайн, златната Ивет Горанова и други изявени студенти бяха наградени Свищовската академия отбеляза студентския празник онлайн, златната Ивет Горанова и други изявени сту... Свищовлии се надяват времето да не се влоши, без вода утре остава голяма част от града Свищовлии се надяват времето да не се влоши, без вода утре остава голяма част от града Откриват Коледна изложба-базар на свищовски художници Откриват Коледна изложба-базар на свищовски художници Оправиха водопроводa на Свищов, имало е 40 см дупка на тръбата Оправиха водопроводa на Свищов, имало е 40 см дупка на тръбата В Свищов започна аварийно изкърпване на пътища В Свищов започна аварийно изкърпване на пътища В Свищов днес спират водата  на няколко улици за целия ден В Свищов днес спират водата на няколко улици за целия ден Свищовските полицаи заловиха жена-беглец от карантина и „Смарт“ от Морава без номера Свищовските полицаи заловиха жена-беглец от карантина и „Смарт“ от Морава без номера Никулден е, сядаме на трапезата с шаран и вино по Свищовски - празнична рецепта Никулден е, сядаме на трапезата с шаран и вино по Свищовски - празнична рецепта Съдят детска учителка хваната с 35 дози кокаин, свищовлия е обвинен за държане на над  20кг. марихуана Съдят детска учителка хваната с 35 дози кокаин, свищовлия е обвинен за държане на над 20кг. марихуа...
Виж всички новини
водещи новини
Има болен от туберкулоза и в Свищов, рязко увеличение на случаите в региона Има болен от туберкулоза и в Свищов, рязко увеличение на случаите в региона След залез свищовските полицаи спипаха хулиган с БМВ на амфети да обикаля из града След залез свищовските полицаи спипаха хулиган с БМВ на амфети да обикаля из града Свищов очаква своята най-добра Коледна история Свищов очаква своята най-добра Коледна история За 1.4 мил. лв. в Свищов като нови грейнаха кв. За 1.4 мил. лв. в Свищов като нови грейнаха кв. "Симеон Ванков" и ул. "Патриарх Евтимий" Разбиха свищовски канал за продажба на фалшиви парфюми Разбиха свищовски канал за продажба на фалшиви парфюми Дядо Коледа идва в Свищов с подаръци за децата, които са му пуснали писмо в къщичката на центъра Дядо Коледа идва в Свищов с подаръци за децата, които са му пуснали писмо в къщичката на центъра Съдят петима от Община Свищов, ощетили местната хазна с близо 40 хил. лева Съдят петима от Община Свищов, ощетили местната хазна с близо 40 хил. лева ОФИЦИАЛНО: Свищовлии с антитела ще получават зелени сертификати ОФИЦИАЛНО: Свищовлии с антитела ще получават зелени сертификати 88 год. свищовлийка  засажда борчета пред блока, иска да и е хубаво в обновения и квартал 88 год. свищовлийка засажда борчета пред блока, иска да и е хубаво в обновения и квартал Ученици от Свищов засадиха 1000 дръвчета, правейки града ни по-красив и по-чист Ученици от Свищов засадиха 1000 дръвчета, правейки града ни по-красив и по-чист Свищовлии се впускат в надпревара за най-атрактивна Коледна украса на дома Свищовлии се впускат в надпревара за най-атрактивна Коледна украса на дома Свищовските полицаи заловиха младеж под карантина да си обикаля с Опела из село Свищовските полицаи заловиха младеж под карантина да си обикаля с Опела из село
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!