Двадесет и четири свищовлийчета получиха медали за уменията си по английски

Дъжд от медали за Радославовци!

Провеждането на националното състезание на Многознайко "Аз зная английски" е вече утвърдена традиция в СУ "Цветан Радославов".

Вече трета поредна година учениците показват завидни резултати и печелят много медали.

През месец януари се проведе II- ри, зимен кръг на състезанието по английски език. В него взеха участие ученици от 2 до 6 клас, общо 26 участници.

Сякаш дъжд от медали заваля за двадесет и четири радославовчета - 15 златни, 4 сребърни и 5 бронзови медала. А двама ученици бяха отличени с грамоти за достойно представяне.

С това стремежът им да покажат какво могат, няма да стихне. Напротив - те са още по- мотивирани и готови за поредната победа - Купата на Многознайко в Трети финален кръг.

Заслужава си да споменем имената на шампионите:

За първо място златен медал получиха - Аделина Иванова 2б, Преслава Петкова 2б, Виктория Иванова 2а, Петър Петров 2а, Станислава Тодорова 2а, Божидара Куманова 3а, Калоян Петков 3б, Лилия Илиева 3б, Габриел Фараг 4б, Радина Радкова 4б, Ивайло Котев 4б, Стефани Филипова 5б, Красимира Иванова 5б, Кремена Иванова 6б, Вяра Цанова 6б.

На второ място със сребърен медал се класираха - Елица Цветанова 3б, Ясен Любенов 3б, Владислав Венциславов 4б , Любомир Тодоров 4б.

Трето място с бронзов медал завоюваха - Боряна Николаева 2б, Димитър Димитров 3б, Александър Николов 4б, Десислава Георгиева 4б, Лиана Димитрова 6а

Грамоти за достойно представяне бяха връчени на : Тея Николова 4б и Иван Димитров 3б

Рейтинг: 5.0
Последни новини
ОФИЦИАЛНО: ГЕРБ издига Даниел Митов за министър-председател ОФИЦИАЛНО: ГЕРБ издига Даниел Митов за министър-председател В Свищов подменят старите люлки и пързалки на детските площадки, слагат нови кошчета на ключови места в града В Свищов подменят старите люлки и пързалки на детските площадки, слагат нови кошчета на ключови мест... С еврофинансиране Oбщина Свищов ще доставя лекарства и продукти от първа необходимост до вкъщи С еврофинансиране Oбщина Свищов ще доставя лекарства и продукти от първа необходимост до вкъщи Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, ще предложа министър-председател с европейска ориентация Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, ще предложа министър-председател с европейска ориентация В Свищов 405 души са с COVID, при записване ваксинацията е с AstraZeneca В Свищов 405 души са с COVID, при записване ваксинацията е с AstraZeneca Утре е последен ден без ток в град Свищов, част от центъра остава на тъмно Утре е последен ден без ток в град Свищов, част от центъра остава на тъмно Сборник с разработки на млади учители от Свищов помага на педагози от страната да развият своята компетентност Сборник с разработки на млади учители от Свищов помага на педагози от страната да развият своята ком... Ученици на СУ „Димитър Благоев“ – град Свищов се класираха за едно от най-мащабните състезания по английски език в България Ученици на СУ „Димитър Благоев“ – град Свищов се класираха за едно от най-мащабните състезания по ан... В Свищов за 1.7 милиона лв. подменят водопровода на 29 улици В Свищов за 1.7 милиона лв. подменят водопровода на 29 улици Община, полиция и училища в Свищов за ден остават без ток Община, полиция и училища в Свищов за ден остават без ток Заболелите от COVID-19 в Свищов са 399 души, бележим лек скок от последната седмица Заболелите от COVID-19 в Свищов са 399 души, бележим лек скок от последната седмица В Свищов през деня ще е топло, вечерта има риск от градушка В Свищов през деня ще е топло, вечерта има риск от градушка
Виж всички новини
Инициативи водещи новини
Паметници на културата в Свищов грейнаха с художествено осветление  Паметници на културата в Свищов грейнаха с художествено осветление  От днес детските градини и яслите в Свищов възобновяват работата си От днес детските градини и яслите в Свищов възобновяват работата си В Свищов отварят заведенията само на открито, учениците се връщат в клас В Свищов отварят заведенията само на открито, учениците се връщат в клас Видеоклипове от Свищов прославиха града ни в цяла България Видеоклипове от Свищов прославиха града ни в цяла България В Свищов стартираха безплатни прегледи на 230 жени за превенция на рак В Свищов стартираха безплатни прегледи на 230 жени за превенция на рак Дамите от Инър Уийл Клуб Свищов с Дарение по случай 70 години от създаването на Детски отдел към Читалищна Библиотека в града Дамите от Инър Уийл Клуб Свищов с Дарение по случай 70 години от създаването на Детски отдел към Чит... В Свищов масово се разхождат болни хора, официално с COVID са вече 398, в болница са 107 души В Свищов масово се разхождат болни хора, официално с COVID са вече 398, в болница са 107 души Подмяната на три водопровода за 400 000 лв. в Свищов подобри качеството на водата в цялата западна част на града Подмяната на три водопровода за 400 000 лв. в Свищов подобри качеството на водата в цялата западна ч... В Свищовско разбиха врата на жилище и откраднаха 1240лв.  от собственика В Свищовско разбиха врата на жилище и откраднаха 1240лв. от собственика В Свищов вече се създават квалифицирани кадри с професионална подготовка в няколко сфери В Свищов вече се създават квалифицирани кадри с професионална подготовка в няколко сфери
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!