Българският спортен бранд FLAIR отвори магазин в Свищов

FLAIR - най-голямата автентична спортна марка в България! Уникален спортен дизайн, в комбинация с най-добрите материали, използвани само от елитните световни спортни марки.

Феноменалният успех на FLAIR в България се дължи на уникалните продукти, високото им качество, невероятната им функционалност и дизайн. Тази комбинация се допълва от достъпна за българският потребител цена. Продуктите на FLAIR са достъпни за всички в България и компанията се е погрижила да бъдат открити във всички големи градове в страната, а вече и в СВИЩОВ.

Клиентите на FLAIR харесват продуктите им заради високото им качество и издръжливост, перфектната им визия и силует! Невероятното постижение да накараш клиентите на спортни стоки да предпочетат продуктите на FLAIR пред аналогични на световните спортни марки, се дължи на неуморния труд на дизайнерите на марката.

Впечатляващ – само така можем да наречем новия магазин на FLAIR в СВИЩОВ!

Магазинът в СВИЩОВ е един от големите в страната и е уникален за региона с площ от 120 м2. Той се намира в центъра на града - ул.Алеко Константинов 1 ( под блока с часовника ) и е обзаведен с ексклузивен дизайн в духа на модерния спортен човек. Изчистените линии на интериора допринасят да изпитате пълна наслада и да направите категоричен избор сред последните предложения за спортни облекла FLAIR. В СВИЩОВ ще откриете топ предложения за спортни клинове, анцузи, якета, маратонки и раници. Всички продукти на FLAIR се отличават с иновативен дизайн, отлични технически характеристики на използваните материали и без съмнение заявяват, че притежават качествата на спортна марка от световна величина.

FLAIR е страст, устрем, енергия и вяра, че бъдещето принадлежи на хората в движение, които се отнасят с внимание към всеки детайл и вярват, че животът трябва да се живее с удоволствие.

Да пожелаем Успех на най-новия магазин на FLAIR в България, който се намира точно в СВИЩОВ!

Съдържание FLAIR

Рейтинг: 5.0
Последни новини
ЕКШЪН: Свищовлия видя как му режат гумите на колата пред блока, извършителят е заловен ЕКШЪН: Свищовлия видя как му режат гумите на колата пред блока, извършителят е заловен Мъж е пострадал при катастрофа между два автомобила в Свищов Мъж е пострадал при катастрофа между два автомобила в Свищов В Свищов ще се проведе фестивалът Реката В Свищов ще се проведе фестивалът Реката С измерените 40 градуса на сянка Свищов стана най-горещия град в България С измерените 40 градуса на сянка Свищов стана най-горещия град в България Земите в Свищов са с най-високи цени от цялата област Земите в Свищов са с най-високи цени от цялата област Удължават извънредната епидемична обстановка Удължават извънредната епидемична обстановка Готвят 1 км масово преплуване на Дунав при Свищов Готвят 1 км масово преплуване на Дунав при Свищов Приоритет за развитието на Свищов е Приоритет за развитието на Свищов е "Дунавския индустриален технологичен парк" Професор Николай Овчаров става преподавател в Свищовската академия Професор Николай Овчаров става преподавател в Свищовската академия Фондация Фондация "Димитър Бербатов" отново награди свищовлийката Любомира Димитрова В Свищов хванаха  21-годишен с алкохол и наркотици зад волана В Свищов хванаха 21-годишен с алкохол и наркотици зад волана Край Свищов предстои масово преплуване на река Дунав Край Свищов предстои масово преплуване на река Дунав
Виж всички новини
водещи новини
В Свищов разкриха престъпление при операция на жандармерия, полиция и прокуратура В Свищов разкриха престъпление при операция на жандармерия, полиция и прокуратура В Свищов заловиха шофьор седнал зад волана с цели 3,33 промила алкохол В Свищов заловиха шофьор седнал зад волана с цели 3,33 промила алкохол С церемония „първа копка“ за 1.7 млн. лева в Свищов стартира реконструкция на водопроводната мрежа С церемония „първа копка“ за 1.7 млн. лева в Свищов стартира реконструкция на водопроводната мрежа Наградиха с медали доброволци и медици от Свищовската болница Наградиха с медали доброволци и медици от Свищовската болница Сериозно поскъпване на храните се очаква в Свищов и страната Сериозно поскъпване на храните се очаква в Свищов и страната Влакът от Свищов за Троян блъсна и уби жена Влакът от Свищов за Троян блъсна и уби жена Тържествено връчиха званията Тържествено връчиха званията "Достоен за Свищов", "Деятел на културата“ и "Учител на годината“ В Свищов арестуваха хулиган налетял на бой и оказал съпротива при задържането В Свищов арестуваха хулиган налетял на бой и оказал съпротива при задържането За близо 200 хиляди лева в Свищов обновяват сградата на ДГ „Слънчо“ За близо 200 хиляди лева в Свищов обновяват сградата на ДГ „Слънчо“ Шоков скок на цените на тока в Свищов и страната Шоков скок на цените на тока в Свищов и страната Край Свищов ще работят български и полски археолози Край Свищов ще работят български и полски археолози
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!