Българският спортен бранд FLAIR отвори магазин в Свищов

FLAIR - най-голямата автентична спортна марка в България! Уникален спортен дизайн, в комбинация с най-добрите материали, използвани само от елитните световни спортни марки.

Феноменалният успех на FLAIR в България се дължи на уникалните продукти, високото им качество, невероятната им функционалност и дизайн. Тази комбинация се допълва от достъпна за българският потребител цена. Продуктите на FLAIR са достъпни за всички в България и компанията се е погрижила да бъдат открити във всички големи градове в страната, а вече и в СВИЩОВ.

Клиентите на FLAIR харесват продуктите им заради високото им качество и издръжливост, перфектната им визия и силует! Невероятното постижение да накараш клиентите на спортни стоки да предпочетат продуктите на FLAIR пред аналогични на световните спортни марки, се дължи на неуморния труд на дизайнерите на марката.

Впечатляващ – само така можем да наречем новия магазин на FLAIR в СВИЩОВ!

Магазинът в СВИЩОВ е един от големите в страната и е уникален за региона с площ от 120 м2. Той се намира в центъра на града - ул.Алеко Константинов 1 ( под блока с часовника ) и е обзаведен с ексклузивен дизайн в духа на модерния спортен човек. Изчистените линии на интериора допринасят да изпитате пълна наслада и да направите категоричен избор сред последните предложения за спортни облекла FLAIR. В СВИЩОВ ще откриете топ предложения за спортни клинове, анцузи, якета, маратонки и раници. Всички продукти на FLAIR се отличават с иновативен дизайн, отлични технически характеристики на използваните материали и без съмнение заявяват, че притежават качествата на спортна марка от световна величина.

FLAIR е страст, устрем, енергия и вяра, че бъдещето принадлежи на хората в движение, които се отнасят с внимание към всеки детайл и вярват, че животът трябва да се живее с удоволствие.

Да пожелаем Успех на най-новия магазин на FLAIR в България, който се намира точно в СВИЩОВ!

Съдържание FLAIR

Рейтинг: 5.0
Последни новини
В Свищов пускат зелен коридор за ваксинация с Pfizer В Свищов пускат зелен коридор за ваксинация с Pfizer В Свищов заболелите от COVID са под 90 души, над четири пъти са намалели случаите за по-малко от месец В Свищов заболелите от COVID са под 90 души, над четири пъти са намалели случаите за по-малко от мес... В Свищов се организира общоградско поклонение пред паметта на Алеко Константинов В Свищов се организира общоградско поклонение пред паметта на Алеко Константинов Свищов се преклони пред паметта на загиналите български воини Свищов се преклони пред паметта на загиналите български воини Свищовлии днес се събират да честват 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия Свищовлии днес се събират да честват 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия В Свищов започва третиране със самолет за комари, кърлежи и бълхи В Свищов започва третиране със самолет за комари, кърлежи и бълхи В село Ореш отбелязаха 370г. от написването на първата българска печатна книга В село Ореш отбелязаха 370г. от написването на първата българска печатна книга БСП получи и върна мандата за съставяне на кабинет, отиваме на нови избори през юли БСП получи и върна мандата за съставяне на кабинет, отиваме на нови избори през юли Обраха общинска сграда в Свищов, липсват пари от касата Обраха общинска сграда в Свищов, липсват пари от касата Великденски концерт зарадва свищовлии, Първи български хор „Янко Мустаков“ поздрави  жителите и гостите на града Великденски концерт зарадва свищовлии, Първи български хор „Янко Мустаков“ поздрави жителите и гост... ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЛИКДЕН Е! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЛИКДЕН Е! В Свищов идва благодатният огън, на Възкресение в полунощ всеки мирянин ще може да си вземе от него В Свищов идва благодатният огън, на Възкресение в полунощ всеки мирянин ще може да си вземе от него
Виж всички новини
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!