Коледните рисунки на децата от Свищов вече украсиха влаковете

Рисунки изпратиха ученици от цяла България, но с най - много, цели 57 бр., участваха децата от СУ "Димитър Благоев" град Свищов.

Над 300 рисунки ще радват пътниците на БДЖ, които от днес се поставят във влаковите композиции в различни направления, обхващащи цялата страна. Инициативата е "Коледа за всяко дете" и се организира от Националното сдружение на сираците в България с подкрепата и партньорството на "БДЖ Пътнически превози"ЕООД.

За активното участие с рисунки Председателят на Националното сдружение на сираците в България г-н Слави Михайлов и Управителят на "БДЖ Пътнически превози" ЕООД г-н Любен Нанов подписаха Грамоти за всяко дете.

"Благодарим на всички деца и техните учители за прекрасните рисунки, които ще доставят радост и празнично настроение на много хора в страната. С тази инициатива предложихме на децата да използват свободното си време по време на епедимичната извънредна обстановка с това да творят и рисуват и по този начин да бъдат полезни. Вярваме, че таланта на децата ще бъде високо оценен от пътниците на БДЖ. Благодарим Ви сърдечно на всички, като Ви пожелаваме здраве, благодат и спокойни празници!", сподели Слави Михайлов.

Свищов Инфо ви информира за: Коледно настроение в свищовския влак, благодарение на ученици от Благоев

Рейтинг: 5.0
Последни новини
В Свищов пускат зелен коридор за ваксинация с Pfizer В Свищов пускат зелен коридор за ваксинация с Pfizer В Свищов заболелите от COVID са под 90 души, над четири пъти са намалели случаите за по-малко от месец В Свищов заболелите от COVID са под 90 души, над четири пъти са намалели случаите за по-малко от мес... В Свищов се организира общоградско поклонение пред паметта на Алеко Константинов В Свищов се организира общоградско поклонение пред паметта на Алеко Константинов Свищов се преклони пред паметта на загиналите български воини Свищов се преклони пред паметта на загиналите български воини Свищовлии днес се събират да честват 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия Свищовлии днес се събират да честват 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия В Свищов започва третиране със самолет за комари, кърлежи и бълхи В Свищов започва третиране със самолет за комари, кърлежи и бълхи В село Ореш отбелязаха 370г. от написването на първата българска печатна книга В село Ореш отбелязаха 370г. от написването на първата българска печатна книга БСП получи и върна мандата за съставяне на кабинет, отиваме на нови избори през юли БСП получи и върна мандата за съставяне на кабинет, отиваме на нови избори през юли Обраха общинска сграда в Свищов, липсват пари от касата Обраха общинска сграда в Свищов, липсват пари от касата Великденски концерт зарадва свищовлии, Първи български хор „Янко Мустаков“ поздрави  жителите и гостите на града Великденски концерт зарадва свищовлии, Първи български хор „Янко Мустаков“ поздрави жителите и гост... ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЛИКДЕН Е! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВЕЛИКДЕН Е! В Свищов идва благодатният огън, на Възкресение в полунощ всеки мирянин ще може да си вземе от него В Свищов идва благодатният огън, на Възкресение в полунощ всеки мирянин ще може да си вземе от него
Виж всички новини
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!