Домът за стари хора в Свищов отбеляза с пъстър празник 112 години от създаването си

На 26 май ДСХ  "Мария Луиза" в Свищов отбеляза с пъстър празник своята 112-та годишнина.

Официални гости на празничното събитие бяха кметът на Свищов д-р Генчо Генчев, ръководителят на общинска служба "Социални дейности" Анелия Димитрова, директори на социалните структури от Община Свищов и дами от Инър Уил Клуб – Свищов, с президента за 2021/2022 г. – д-р Любомира Първанова.

Мария Георгиева, като ВрИД директор на Дома за стари хора, приветства гостите, домуващите и своите колеги, като изрази благодарност за ползотворната съвместна дейност както към служителите, така и към общинското ръководство.

Кметът на Свищов д-р Генчо Генчев също поднесе своите поздрави към възрастните хора и благодари на екипа на ДСХ „Мария Луиза“ за всеотдайната работа и топлината, с която се грижат за потребителите на социалната услуга. Градоначалникът подчерта, че общинското ръководство винаги ще оказва съдействие и помощ в ежедневните усилия за добруването на възрастните хора и поднесе поздравителен адрес и цветя, в знак на внимание. Той благодари също на Инър Уил Клуб – Свищов за тяхната ангажираност и благородна подкрепа, която проявяват към различни социални институции.

От своя страна д-р Любомира Първанова също поднесе цветя и сърдечните поздрави на дамите от Инър Уил Клуб – Свищов и изчете поздравителен адрес към домуващите и персонала на ДСХ „Мария Луиза“.

Празничната програма продължи с пъстра компилация от танци, песни и музика, които завладяха присъстващите и допринесоха за веселите усмивки на лицата им.

Участници в програмата бяха:

1. Детска градина "Радост" - група "Слънчице" и група "Звездички";

2. Детска градина "Чиполино";

3. Школа по изкуствата "Стефка Филипова" при ПБНЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856" – гр. Свищов;

4. Школа за поп и рок изпълнители клуб "Естрада" – гр. Свищов

Рейтинг: 5.0
Последни новини
Свищовлии от по-тревистите квартали внимавайте, има бум на хапещи кърлежи в страната Свищовлии от по-тревистите квартали внимавайте, има бум на хапещи кърлежи в страната Потенциално опасен астероид отново приближава Свищов, днес прелита покрай Земята Потенциално опасен астероид отново приближава Свищов, днес прелита покрай Земята Свищовски плаж стана арена на водни и въздушни атракции, стотици се събраха и дружно го почистиха Свищовски плаж стана арена на водни и въздушни атракции, стотици се събраха и дружно го почистиха В Свищовско по тъмно спипаха пиян на кирка с 2,64 промила водач на МПС В Свищовско по тъмно спипаха пиян на кирка с 2,64 промила водач на МПС С над 2 милиона лв. в Свищов превръщат в С над 2 милиона лв. в Свищов превръщат в "позлатен" Божи храм една полуразрушена църква - паметник н... В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав В свищовско училище с народни хора и песни изпратиха 46 пълни отличници В свищовско училище с народни хора и песни изпратиха 46 пълни отличници Свищовско училище прави първата открита класна стая, следи и за качеството на въздуха Свищовско училище прави първата открита класна стая, следи и за качеството на въздуха Ученици и учители от Свищов жънат успехи на Националните олимпиади Ученици и учители от Свищов жънат успехи на Националните олимпиади В Деня на Дунав, летящи свищовлии ще наблюдават от високо града и реката В Деня на Дунав, летящи свищовлии ще наблюдават от високо града и реката В Свищовско са подложени на безводие, има реална опасност от бедствено положение В Свищовско са подложени на безводие, има реална опасност от бедствено положение Млада свищовлийка e гордост за училището и града си, получи максимален брой точки на НВО по математика Млада свищовлийка e гордост за училището и града си, получи максимален брой точки на НВО по математи...
Виж всички новини
водещи новини
Свищовлия е в болница след изпреварване и челен удар в камион Свищовлия е в болница след изпреварване и челен удар в камион Арестуван е свищовлия заплашил с нож двама мъже с убийство Арестуван е свищовлия заплашил с нож двама мъже с убийство В Свищов официално откриха обновена за 1.6 млн. лв. спортна зала В Свищов официално откриха обновена за 1.6 млн. лв. спортна зала Разпадна се фасадата на Свищовската академия, сградата се руши Разпадна се фасадата на Свищовската академия, сградата се руши Хиляди свищовлии се събраха да изпратят своите 207 абитуриенти на бляскава церемония в центъра на града Хиляди свищовлии се събраха да изпратят своите 207 абитуриенти на бляскава церемония в центъра на гр... Свищовлии направиха фурор с уменията си на Националната олимпиада по история и цивилизации Свищовлии направиха фурор с уменията си на Националната олимпиада по история и цивилизации Свищовските полицаи извадиха камерата, 58 състезатели изгоряха само за един ден Свищовските полицаи извадиха камерата, 58 състезатели изгоряха само за един ден В Свищов и София отбелязаха 125 години от гибелта на Алеко Константинов В Свищов и София отбелязаха 125 години от гибелта на Алеко Константинов В Свищов ударно набират войници за армията В Свищов ударно набират войници за армията В Свищов тържествено бе отбелязан Денят на храбростта и празника на Българската армия В Свищов тържествено бе отбелязан Денят на храбростта и празника на Българската армия Домът за стари хора в Свищов отбеляза с пъстър празник 112 години от създаването си Домът за стари хора в Свищов отбеляза с пъстър празник 112 години от създаването си Свищовлия е с опасност за живота след тежък удар с мотор в дърво по пътя от с. Царевец към града Свищовлия е с опасност за живота след тежък удар с мотор в дърво по пътя от с. Царевец към града
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!