Училища "Европа"

Курсове и обучения, школи » Езикови курсове
Описание

Веригата Училища ЕВРОПА® е създадена през 1993 година, с предмет на дейност разработване и внедряване на програми за езиково обучение и квалификационни курсове, обучение по професии, информационни технологии и мениджмънт, съобразени с международните стандарти и изисквания.

Училища ЕВРОПА® са най-голяматаобразователна верига в България, разполагаща с 53 учебни бази в цялата страна, с над 10 000 обучаеми всяка година.

Учебните програми са разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и International Certificate Conference - Europe, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

Училища ЕВРОПА®са член на най-престижните европейски образователни мрежи: International Certificate Conference - Europе, Lingu@net Europa, Euro-Languages Net, и работят в тясно сътрудничество с над 50 организации от различни страни по различни европейски и международни проекти.

Училища ЕВРОПА®са единствената българска образователна институция, притежаваща лиценз за издаване на Европейско езиково портфолио на Съвета на Европа за ученици от горните класове, за възрастни и професионални цели (Акредитационен № 8.2001), както и за деца (Акредитационен № 53.2003).

Успешно завършилите получават сертификат от ЕСЕТ и International Certificate Conference - Europe, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass и Европейско езиково портфолио.

Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!