СПА Център "Русалка"

Хотели » SPA център
Описание

 СПА КОМПЛЕКС "РУСАЛКА"  се намира в близост до болницата и зад ПЕНИ маркет. Гостите на хотела могат да се насладят на тишина и спокойствие в стилните и комфортни двойни студия с кухненски кът. Освен това в Спа центъра могат да се отпуснат и да си подарят заслужена почивка.

За да сте в крак с модата и за да усетите магията на СПА терапиите, ви каним да посетите СПА комплекс „Русалка” в град Свищов.

Ние ви предлагаме усещане за уют, комфорт, защита, уединение и спокойствие. Сред луксозна атмосфера, може да се отдадете на релакс и почивка, да се отпуснете далеч от всичко и да се заредите с енергия. Тук можете да освободите тялото и мислите си от ежедневната рутина. Можете да си отдъхнете, да съживите отново духа си и да се заредите с енергия.

Разгледайте нашите предложения и не се колебайте да си дадете заслужената почивка сега! Всички тези удоволствия и СПА процедури, са най-новия и актуален метод за борба със стреса, връзка с природата и воденето на здравословен начин на живот на съвременния, модерен човек. Колкото по-рано откриете вълшебното влияние на СПА процедурите, толкова по-бързо ще се почувствате здрав и щастлив съвременен човек.

Галерия
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!