Славов Инвест

Строителство » Строителни услуги, All и PVC дограма
Описание

Фирма "Славов Инвест" предлага:

 - All и PVC дограма

 - Всички видове щори

 - Ламиниран паркет

 - Входни и интериорни врати

 - Гипсокартон, окачени тавани

 - Ремонтни услуги

 - Топлоизолации, саниране на сгради, енергийна ефективност

За да отговорим в най-голяма степен на желанията на нашите клиенти, предлагаме голямо разнообразие от профилни системи на различни производители, както Български, така и Немски. Профилите се отличават както по броя на камерите ( 4, 5 и 6 камерни системи ), така и по вида на използвания материал. По този начин изпълняваме както изискванията за ниска цена на монтирания продукт, така и изискванията за висококачествен продукт.

Тъй като държим да запазим реномето си на сериозна фирма в бранша, никога не правим компромис с вида на използвания обков (механизмите за затваряне). Това гарантира на нашите клиенти, че няма да имат проблем с провисване на крилата, недобро уплътнение, трудно отваряне или затваряне – независимо от вида на използваните профили.

Стъклопакетите, които използваме в монтираните от нас прозорци са изработени на машини ( а не ръчно ). Това гарантира високото им качество. Относно вида на стъклопакета е хубаво да се консултирате в офиса, с цел избиране на най-подходящия за Вас.

Това, което до голяма степен ни отличава от останалите в бранша е Монтажът. Държим изключително много демонтажът на старата дограма да е извършен внимателно, без излишно къртене. А монтажът да е според изискванията за този род дейности, за нивелация, за нормално функциониране на системите за отваряне и т.н.

Всеки един елемент ( Профил, Стъклопакет, Обков, Монтаж ) има Гаранция.

По-долу сме предоставили допълнителна информация и някои технически характеристики на различни видове профилни системи.

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул. Патриарх Евтимий97 0631 4 39 71 0877 88 66 58
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!