РЗСК "Дунав - 2000"

Недвижими имоти » Агенции за недвижими имоти
Описание

РСЗК "Дунав-2000" предоставя под наем стаи за офиси и конферентна зала в административната си сграда на адрес: гр. Свищов, ул. "Цар Освободител" № 96. и нощувки в Почивна база гр. Априлци, кв. Видима. 

Ако искате да усетите красотата на величествения Балкан през летният сезон, Почивна база в гр. Априлци, квартал Видима е идеалното място, което търсите.

Базата е подходяща за семейства с деца, както и за групи до 40 човека . Предоставя на гостите си чудесен изглед към връх Ботев и Марагидик. Оттук е и началната точка на екопътеката "Видимско пръскало".

В почивната база има  просторен двор с тревна площ, която позволява свободни игри и занимания на открито. В непосредствена близост има река.

Базата разполага с къщички и бунгала.

Бунгала "Русалка" и "Видима" са еднотипни. Разполагат със спално помещение с 2 легла, холче с диван спалня, барче, мивка, хладилник и телевизор с кабелна телевизия, санитарен възел с баня, самостоятелна тераса.

Бунгало "Дунав" разполага с 2 спални помещения, просторен хол с 2 къта - за хранене и за почивка, има оборудван кухненски кът с мивка, готварска печка, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, санитарен възел с баня, обширна тераса.

Масивна къща № 1 е на 1 етаж и разполага с 3 спални помещения, всяко със самостоятелен санитарен възел и баня, гардероб и шкафче за обувки, обширен хол с камина, телевизор с кабелна телевизия, оборудван кухненски бокс - с мивка, готварска печка, хладилник, кухненски шкафове, тераси към спалните помещения + обща обширна тераса.

Масивна къща № 2 е на 2 етажа. На първия етаж има оборудван кухненски кът с готварска печка, хладилник, мивка , просторен хол с камина, телевизор с кабелна телевизия. На същият етаж се намират и 2 спални помещения, всяка подходяща за нощувка до 3 човека, с отделни санитарни възли с бани. На втори етаж също има 2 спални помещения, еднотипни с тези на първи етаж със самостоятелни санитарни възли с бани. Към спалните помещения има отделни тераси.

Масивна къща № 3 е на 1 етаж с оборудвана кухня-мивка, кухненско шкафче, готварска печка, хладилник. Коридор с гардероб и шкафче за обувки. В спалното помещение има 2 ъглови легла и канапе-спалня, телевизор с кабелна телевизия. Санитарен възел с баня и тераса.

Масивна къща № 4 е на 1 етаж, състояща се от коридор, оборудван с гардероб и шкафче за обувки, кухненски кът и кът за хранене, телевизор с кабелна телевизия, спално помещение с 2 ъглови легла и малка спалня, санитарен възел с баня, тераса. Има тераси с изглед към Балкана.

Посетете Почивната база и се насладете на уют, красота, отмора!

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, Цар Освободител 96 063160196 0887 747 172 0888 641317
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!