Оптика Юниглас

Здраве » Оптика
Описание

Юниглас може да се опише с две думи - традиция и качество. От основаването й през 1992 г. до днес, фирмата върви по пътя на усъвършенстването – като вид на предлаганите продукти и услуги, култура на предлагане, уважение към клиентите, обучение на служители, ценова политика.

Крайната цел на всички усилия е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ.

За да задоволим вашите потребности ние постоянно следим развитието на оптическия бранш, редовно посещаваме световните оптически изложения, инвестираме в нови продукти, следим модните тенденции.

Юниглас е официален представител за България на търговските марки: Sisley, Benetton, Missoni, Replay, Iceberg, Laura Biagiotti, Baldinini, Nike, Enrico Coveri, Enni Marco, Swissflex, Dunlop и др.

Представители сме на водещия френски производител на стъкла за очила BBGR, носител на няколко златни медала за иновации.

Юниглас е официален дистрибутор на японската компания Nidek, производител на оптическо и офталмологично оборудване с доказано качество.

Представляваме също така италианската фирма за аксесоари Centrostyle, за вътреочни и цветни лещи Soleko, за диоптрични лещи и разтвори - испанската фирма Avizor.

Екип от 50 души в офисите и складовете на Юниглас ежедневно обслужва с внимание и желание своите клиенти на едро. Екип от професионалисти работи в оптиките на фирмата, за да предложи най-доброто на клиентите на дребно.

Продуктите, предлагани от фирмата са с доказано и гарантирано качество.

Защото Вие го заслужавате!

ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШИТЕ ОЧИ!

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул. Цар Освободител 23 0895 52 51 93
Местоположение
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!