Оптика Юниглас

Здраве » Оптика
Описание

Юниглас може да се опише с две думи - традиция и качество. От основаването й през 1992 г. до днес, фирмата върви по пътя на усъвършенстването – като вид на предлаганите продукти и услуги, култура на предлагане, уважение към клиентите, обучение на служители, ценова политика.

Крайната цел на всички усилия е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ.

За да задоволим вашите потребности ние постоянно следим развитието на оптическия бранш, редовно посещаваме световните оптически изложения, инвестираме в нови продукти, следим модните тенденции.

Юниглас е официален представител за България на търговските марки: Sisley, Benetton, Missoni, Replay, Iceberg, Laura Biagiotti, Baldinini, Nike, Enrico Coveri, Enni Marco, Swissflex, Dunlop и др.

Представители сме на водещия френски производител на стъкла за очила BBGR, носител на няколко златни медала за иновации.

Юниглас е официален дистрибутор на японската компания Nidek, производител на оптическо и офталмологично оборудване с доказано качество.

Представляваме също така италианската фирма за аксесоари Centrostyle, за вътреочни и цветни лещи Soleko, за диоптрични лещи и разтвори - испанската фирма Avizor.

Екип от 50 души в офисите и складовете на Юниглас ежедневно обслужва с внимание и желание своите клиенти на едро. Екип от професионалисти работи в оптиките на фирмата, за да предложи най-доброто на клиентите на дребно.

Продуктите, предлагани от фирмата са с доказано и гарантирано качество.

Защото Вие го заслужавате!

ОТКРИЙТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШИТЕ ОЧИ!

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул. Цар Освободител 23 0895 52 51 93
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!