Място за Вашата реклама

Реклама » Външна и печатна реклама
Описание

Банерна реклама в svishtov-info.net

Какво е банер?

Уеб-банерите (Интернет-банери или само банери) са един от преобладаващите формати на интернет-рекламата — анимирано или графично изображение, аналогично на рекламното каре в пресата.

За какво служи?

Банера има за цел да увеличи посетителите на Вашият сайт като прехвърля трафик от сайта, на който е поставен, или да води към подробния профил в нашия сайт.

Защо да рекламирате с банер в нашия сайт ?

Банерната реклама в сайта svishtov-info.net е подходяща за всички фирми от и извън Свищов, които искат да рекламират дейноста си ефективно пред голяма, таргетирана аудитория, на цени в пъти по-ниска от тази в стандартните медии като радио, преса и телевизия. Ежедневно стотици свищовлии посещават сайта ни,  за да четат новините, за да се забавляват или да разглеждат и публикуват обяви. Също така, тъй като Свищов е студентски град, много потенциални гости на града търсят информация за хотели, квартири, заведения и забележителности тук, което прави нашия сайт уникален, изключително удобен и полезен, както за нашите клиенти и ракламодатели, така и за крайните потребители.

За подробна информация и конкретна  ценова листа, моля свържете се с нас на посочения адрес, e-mail, или телефон.

Информация за контакти гр. Свищов, ул. Петър Парчевич 5 0885 93 70 34
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!