Комплекс "Калето"

Заведения » Ресторанти / Заведения
Описание

                Насладете се на приятната атмосфера на лоби бара с гледка към река Дунавна, която създава приятно усещане за спокойствие. Можете да се изпиете чаша ароматно кафе или чай, освежаваща напитка, екзотичен коктейл или лека закуска, или да споделите моменти с приятели в удобна и модерна обстановка. В кафе – бара към хотела можете да дойдете и с вашите деца без да се притеснявате от липсата на пространство.

Заповядайте в механа Калето, където ще се насладите на професионално приготвенити ястия от българската национална кухня на фона на български бит и природа. Домашен уют, топлина и мирис на старо вино посрещат гостите ни. Разположена на две нива – механа Калето ще ви впечатли с простора си, а също и с уют и неповторима атмосфера.

                В ресторанта на хотел Калето ще откриете свежестта и мекотата на алената роза, топлите тонове на класическочервено в компанията на първокласна винена селекция… Една натурална комбинация от изискани усещания и перфектна обстановка за вашите важни стъпки към успеха. Ресторанта е подходящ за провеждането на сватбени тържества, юбилеи и др.

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул. Т. Пантелеев 2 0631 6 05 17 0878 91 91 71
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!