Хотел "Калето"

Хотели » Хотели
Описание

Хотел Калето  се намира в сърцето на историческия център на гр. Свищов, над брега на река Дунав.

Хотелът и красивата ресторантска част са оборудвани с големи панорамни прозорци и тераса от където посетителите могат да се наслаждават на красивата гледка към града и реката от всички стаи.

Хотелът е наистина едно привлекателно място заобиколено от паркова част и красотата на необятения Дунав.

Историческата местност „Калето”, основните забележителности на града, художествените, търговските и пешеходни зони дават възможност за разходки и релакс.

Хотелът е само на 5 минути от центъра. Паркингът е наблизо и е също така лесно да достигне до реката и само на няколко крачки от известната туристическа атракция „Калето”, част от световното наследство на ЮНЕСКО

Хотелският комплекс Калето разполага с два луксозни апартамента с модерно обзавеждане, ХХХ  двойни стаи с допълнителни легла и с  ЖЖЖ стаи с по три легла. Всички помещения са оборудвани с климатик, сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi достъп до Интернети и всичко необходимо за една приятна, полезна и отморяваща почивка. Всички стаи имат тераси с романтичен изглед към река Дунав и града.

За комфорта на своите клиенти хотелът предлага лятна градина и панорамен бар към река Дунав, а за още по-голямо спокойствие и удобство, и собствен паркинг за личните автомобили.

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул. Т. Пантелеев 2 0631 6 05 17 0878 91 91 71
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!