Асенов ЕООД

Автоуслуги » Автоуслуги, Транспорт
Описание

 АСЕНОВ ЕООД

Транспортни услуги със самосвал до 2 т. , до 3 т. , до 6 т., до 25 т.

Открит товар до 25 т.

Услуги с мотокар и фадрома,

Преместване на мебели.

Изхвърляне на битови и строителни отпадъци.

 

 „Асенов” ЕООД е търговска фирма – търговия и доставка на Брикети и Донбаски въглища, Дърва за огрев, Фуражи, Строителни материали и Транспорт.

Задължително условие за Нас е да предлагаме качествени продукти и услуги. Спазваме уговорените срокове, предлагаме конкурентна цена и качество на обслужване.

Осигуряваме навременна доставка на договорените количества. Разполагаме с лицензиран транспорт от два до двадесет и пет тона. Необходимата техника за товаро-разтоварна дейност, кантар до 60 тона добър и отзивчив персонал. Чувалираме въглищата според желанията на клиента. Изпълняваме поръчки както за страната така и за чужбина.

Уважаваме свойте клиенти, вярваме и им показваме, че те са най-важни за нас.  Качеството на работата ни се измерва с броя на клиентите потърсили ни отново.

Имаме изградени дългогодишни партньорски взаймоотношения с редица частни топлива. Хотели, училища, търговски предприятия и производители, които когато имат нужда от нашите продукти знаят, че ще предложим най-доброто качество, най-добрата цена и коректно и точно изпълнение на договорената сделка. Това е задължително условие за Нас!

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул.Отец Паисий 8А 06316 45 35 0898 678 414
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!