"Устрем" ООД

Производство » Производство
Описание

 УСТРЕМ е компания с 60 годишна история. Възниква като държавно предприятие за поддръжка, а по-късно и производство на резервни части за зърнокомбайни, в която дейност е сред лидерите на българския пазар и до днес. През последните 20 години съобразно с натрупания опит и инженерен потенциал, Устрем ООД, вече частна компания, инвестирайки в нови високопроизводителни технологии и машини постепенно зае добри позиции и в производството на транспортьори за насипни материали, резервни части и нестандартно оборудване за промишлеността. Устрем ООД е ситуирана в гр. Свищов 5250, Република България, има свързаност с главни пътища, жп транспорт, воден транспорт по река Дунав, ферибот Свищов - Зимнич Румъния.

Производствената ни база е с площ от 35 декара от които 11 декара сгради. Производствените помещения са оборудвани с мостови конзолни кранове, локални ел. табла, системи за осигуряване на микроклимат, осветление за работа нощем. Разполагаме с вътрешнозаводски транспорт, открити и покрити складове за материали и продукция. Транспортни средства до 30 тона.

Устрем ООД разполага с необходимото оборудване за обработка на: 

* Метални листи; 

* Плътни стомани; 

* Профилна сомана;

Фирмата е специализирана в производство на резервни части за руски и немски зърнокомбайни, като произвежда повече от 50 вида резервни части за 5 модела зърнокомбайни, два вида сеялки, фуражомелка ФЧУ-36, сита, шумозаглушители и други.

Устрем ООД е разработил свои собствени изделия, ползващи се с широка популярност, някои от които са: 

* Зърнокомбайн УС-101 - модел с адаптер за слънчоглед и царевица; 

* Фуражомелка ФЧУ-36 - чукова универсална; 

* Шумозаглушители - предназначени за двигатели с вътрешно горене; 

* Щанцовани сита - с кръгли, продълговати и други видове отвори; 

* Универсална веялка сортировачка ВС-1 - за почистване на зърнено-житни и зърнено-бобови култури, слънчоглед, царевица и др.

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул. Патриарх Евтимий 78 0631 60325 60327
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!