"Асенов" ЕООД

Строителство » Строителни материали
Описание

"Асенов" ЕООД предлага голямо разнообразие от строителни материали:

 - тухли, цимент, бяла вар и варов разтвор;

 - чамови греди, коприори, летви за покриви;

 - талпи, талпи за мебели, челни и кофражни дъски;

 - ламперия, дюшаме, лайсни, триъгълни первази;

АСЕНОВ ЕООД

 Асенов” ЕООД е търговска фирма – търговия и доставка на Брикети и Донбаски въглища, Дърва за огрев, Фуражи, Строителни материали и Транспорт.

Задължително условие за Нас е да предлагаме качествени продукти и услуги.  Спазваме уговорените срокове, предлагаме конкурентна цена и качество на обслужване.

 Осигуряваме навременна доставка на договорените количества. Разполагаме с лицензиран транспорт от два до двадесет и пет тона. Необходимата техника за товаро-разтоварна дейност, кантар до 60 тона добър и отзивчив персонал. Чувалираме въглищата според желанията на клиента. Изпълняваме поръчки както за страната така и за чужбина.

Уважаваме свойте клиенти, вярваме и им показваме, че те са най-важни за нас. Качеството на работата ни се измерва с броя на клиентите потърсили ни отново.

Имаме изградени дългогодишни партньорски взаймоотношения с редица частни топлива. Хотели, училища, търговски предприятия и производители, които когато имат нужда от нашите продукти знаят, че ще предложим най-доброто качество, най-добрата цена и коректно и точно изпълнение на договорената сделка. Това е задължително условие за Нас!

Галерия
Информация за контакти гр. Свищов, ул.Отец Паисий 8А 0631 6 45 35 0898 678 414
Напиши отзив към този бизнес
Рейтинг Много добре
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!