Президентът Румен Радев връчи почетни значки на младежи от Свищов

Добавено: Събота, 13 Януари 2018г

 На 10 януари 2018 г. за трета поредна година в Централен Военен Клуб бе организирана церемония по награждаване на младежи преминали през Международната награда на херцога на Единбург – България. Президентът Румен Радев, патрон на организацията, връчи почетните значки и сертификати на над 120 младежи от цялата страна. В събитието специално участие взе и Н. Пр. Ема Хопкинс, посланик на Великобритания.

СУ "Димитър Благоев" - гр. Свищов от две години е лицензиран представител в на Наградата и това бе втората церемония, в която ученици от ниво бронз и сребро бяха наградени лично от Президента.

Училището до момента бе организацията с най-много обучени лидери, супервайзори и оценители, а вече и с най-много участници в България като общо 56 от тях получиха лично от Президента, г-н Румен Радев, значки и сертификати за успешно постигане на своите цели в индивидуалната си програма в рамките на Наградата.

На церемонията по връчването Таня Радева, ученичка от 12а клас на СУ "Димитър Благоев" и участник преминал ниво бронз и сребро, представи Наградата пред Президента и гостите в залата.

Наши ученици дадоха интервю и за БНР, в което разказаха за предизвикателствата и уроците, с които се сблъскаха в Наградата.

Гордеем се с вас и очакваме с нетърпение целите, които ще си поставите и уменията, които ще развиете през новата година за да ви видим на следващата Церемония сред първите в България нива злато! Успех!

Коментари

Още актуални новини