Мартин Харизанов подкрепя обучението в СА „Д. А. Ценов“ на кандидат-студенти от Северозападна България

 Алумни координаторът на катедра „Финанси и кредит“ при Стопанска академия „Д. А. Ценов“ за гр. Враца и региона Мартин Харизанов в рамките на няколко дни проведе ползотворни срещи с директори на водещите в гр. Враца и региона средни училища. Повод за срещата е провежданата от Свищовската академия и катедра „Финанси и кредит“ кандидатстудентската кампания за учебната 2020/2021 г. Като  популярна личност в своя роден град, определена от неговия успешен бизнес и инициираните  благородни кампании, Мартин Харизанов поддържа лични контакти с представители на образованието в града.

На проведените срещи в Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство с директор Румяна Петрова, ПТГ “Н. Й. Вапцаров” с директор инж. Ирма Емилиянова, СУ “Васил Кънчов” с директор Димитър Марков, СУ “Козма Тричков” с директор Нели Борчева, СУ “Христо Ботев” с директор Виктор Кръстев, Профилирана езикова гимназия “Йоан Екзарх” - гр.Враца с директор Валентина Михайлова и Профилираната природо-математическа гимназия “Академик Иван Ценов“ с директор Татяна Василева бяха представени рекламни брошури на спец. „Финанси“ за бакалавърски прием 2020 год., както и поздравителни адреси от доц. д-р Стоян Проданов, ръководител на свищовската финансова катедра към абитуриентите от представителните училища – партньори от Враца и региона за деня на връчването на дипломите за придобито средно образование.

Проведените ползотворни визити на Мартин Харизанов в училищата във Враца са продължение на координационно заседание в Свищов от предходната седмица, където съвместно с представители на факултет „Финанси“ и катедра „Финанси и кредит“ в лицето на декана проф. Андрей Захариев, ръководителя катедра доц. Стоян Проданов, проф. Йордан Василев, доц. Людмил Кръстев и докт. Рая Драгоева се обсъдиха и набелязаха вече отчетените по-горе стъпки от кандидатстудентската кампания. В последните дни доби популярност и личното послание на легендарния вратар Димитър Иванков, който при семестриалното си завършване в магистърска програма „Финансов мениджмънт“ на спец. „Финанси“ заяви пред камерата на Finance1952.TV: „… Футболът е моята страст, Стопанска академия е моят университет! Бъди крачка пред другите, избери специалност „Финанси“ в Свищов“!

https://youtu.be/NHd1a2hRRGc

Проведените срещи в Професионалната гимназията по търговия и ресторантьорство, Средно училище „Козма Тричков“ и Профилираната природо-математическа гимназия “Академик Иван Ценов“ бяха продиктувaни от факта, че традиционно завършилите тези професионални направления ученици продължават своето образование с насока „Икономика“, а СА „Д. А. Ценов“ и катедра „Финанси и кредит“ търсят мотивирани, амбициозни млади хора за студенти-финансисти. Избралите свищовската Алма матер получават най-високи стандарти за обучение и отлични условия за тях – модерно обзаведени зали, аудитории и кабинети, конкурентни семестриални  такси, дигитална дистанционна платформа за обучение (с най-добри за страната показатели за качество вкл. в среда COVID-19), със система за онлайн полагане на изпити, възможности за допълнителни доходи чрез участие в студентски стажове и стипендиантски програми, практики, студентски бригади и др. Учащите могат да се възползват и от добрите социално-битови условия на академичния кампус – безплатни реновирани общежития, спортен комплекс, столово хранене, свободен достъп до безжичен интернет и др.     

Стандартите за обучение и широките перспективите на специалност „Финанси“ в СА „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов са обявени на уеб портала на катедрата и Фондация „Проф. д-р Минко Русенов“ – www.finance1952.com

Кандидатстването в спец. „Финанси“ на СА „Д. А. Ценов“ може да се извърши и онлайн чрез портал:

https://www.uni-svishtov.bg/bg/admission/bachelor/login

Допълнителна информация за кандидатстудентската кампания на СА „Д. А. Ценов“ под надслов „Крачка пред другите“ може да намерите на адрес:

https://www.uni-svishtov.bg/portal/getFile/37/KSK2020-Bakalavar.pdf

Отправеният към абитуриентите на Враца от випуск 2020 год. поздравителен адрес от доц. д-р Стоян Проданов – ръководител на катедра „Финанси и кредит” при СА „Д. А. Ценов” – Свищов е със следното послание:

„УВАЖАЕМО УЧИЛИЩНО РЪКОВОДСТВО,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ ДИПЛОМАНТИ,

От името на първата българска финансова школа при свищовската Стопанска академия „Димитър А. Ценов” поднасям най-искрени поздрави и сърдечни пожелания за успешното завършване и дипломиране на поредния випуск ученици готови смело да продължат по пътя на живота! През своята многогодишна история Вашето училище е налагало високи стандарти и се е утвърдило като значим, качествен и надежден партньор не само на академичната общност, но и на българския и световен бизнес. На прага на най-важния етап от личното и професионално развитие на Вашите дипломанти предстои избора на актуална и перспективна диплома за висше образование – трамплин за вълнуващия път и хоризонт в кариерния живот.

Катедра „Финанси и кредит“ и специалност „Финанси” в СА „Д. А. Ценов“ са пример за добрия и успешен избор. Гарант и достоверност за отличното ни академично образование са нашите многобройни възпитаници които са сред най-успешните икономисти-финансисти в страната с множество отличия и вече реализирали се професионалисти в министерства, международни компании, банки и държавни институции.

На този тържествен ден пожелавам на Вас, Вашия колектив и възпитаници крепко здраве и дръзновение в овладяването на нови лични и професионални върхове. Продължавайте все така акуратно и непреклонно още дълги години да подкрепяте академичното образование и бизнеса с добре обучени кадри!“

Рейтинг: 5.0
Последни новини
Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Свищов Инфо излезе в заслужена почивка и отиде на море Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали В Свищов взеха за втори път книжката на водач седнал зад волана преди да са му я върнали Ампутираха пръстите на жена от Свищов, спешно се нуждае от помощ Ампутираха пръстите на жена от Свищов, спешно се нуждае от помощ Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева Вдигат заплатите в Свищовската академия, минималната стартира от 1500 лева В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав В Свищов 143 плувци от два континента с духов оркестър преплуваха масово Дунав Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Близо до Свищов днес преминава астероид с размерите на небостъргач Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи Яко нафиркан, още по светло, свищовлия с Опел спипаха нашите полицаи В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищов превръщат парковете в сцена за “Олимпиада на здравето” В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село В Свищовско буен младеж взе 190 лв. и каквото види от съседска къща на село Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн Свищовските полицаи заловиха 250 кг. тютюн В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав В Свищов предстои 1 км масово преплуване на река Дунав
Виж всички новини
водещи новини
При обиск на жилище в Свищов заловиха 0,5 грама марихуана При обиск на жилище в Свищов заловиха 0,5 грама марихуана В Свищов по тъмно ел. уреди започнаха да говорят и да се разхождат сами В Свищов по тъмно ел. уреди започнаха да говорят и да се разхождат сами Свищовските полицаи отказаха подкуп на пътя от 830 лв., нарушителят е привлечен като обвиняем Свищовските полицаи отказаха подкуп на пътя от 830 лв., нарушителят е привлечен като обвиняем Първокласникът Ради от Свищов събра 25 туби с капачки и напълни училищното сърце Първокласникът Ради от Свищов събра 25 туби с капачки и напълни училищното сърце Свищовлии събират пластмасови бутилки в гигантски „Шишеяд“ Свищовлии събират пластмасови бутилки в гигантски „Шишеяд“ Свищовлии ще минават Балкана за минути през тунел под Шипка за над 358 млн. лв. Свищовлии ще минават Балкана за минути през тунел под Шипка за над 358 млн. лв. Заловиха врачанин разчленил и взел парите на свищовски уличен кафе автомат Заловиха врачанин разчленил и взел парите на свищовски уличен кафе автомат Свищовлия е в болница след изпреварване и челен удар в камион Свищовлия е в болница след изпреварване и челен удар в камион Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината Вълна от съпричастност към Ирена от Свищов, разходите и за наем и ток са поети до края на годината В Свищов удариха два магазина по главната за фалшификация на световни марки дрехи В Свищов удариха два магазина по главната за фалшификация на световни марки дрехи Страховитата свищовска тринога камера излезе за няколко часа и попари рекордните 111 нарушители за превишена скорост Страховитата свищовска тринога камера излезе за няколко часа и попари рекордните 111 нарушители за п... Стотици свищовлии се събраха да танцуват заедно в центъра на града Стотици свищовлии се събраха да танцуват заедно в центъра на града
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!