Мартин Харизанов подкрепя обучението в СА „Д. А. Ценов“ на кандидат-студенти от Северозападна България

 Алумни координаторът на катедра „Финанси и кредит“ при Стопанска академия „Д. А. Ценов“ за гр. Враца и региона Мартин Харизанов в рамките на няколко дни проведе ползотворни срещи с директори на водещите в гр. Враца и региона средни училища. Повод за срещата е провежданата от Свищовската академия и катедра „Финанси и кредит“ кандидатстудентската кампания за учебната 2020/2021 г. Като  популярна личност в своя роден град, определена от неговия успешен бизнес и инициираните  благородни кампании, Мартин Харизанов поддържа лични контакти с представители на образованието в града.

На проведените срещи в Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство с директор Румяна Петрова, ПТГ “Н. Й. Вапцаров” с директор инж. Ирма Емилиянова, СУ “Васил Кънчов” с директор Димитър Марков, СУ “Козма Тричков” с директор Нели Борчева, СУ “Христо Ботев” с директор Виктор Кръстев, Профилирана езикова гимназия “Йоан Екзарх” - гр.Враца с директор Валентина Михайлова и Профилираната природо-математическа гимназия “Академик Иван Ценов“ с директор Татяна Василева бяха представени рекламни брошури на спец. „Финанси“ за бакалавърски прием 2020 год., както и поздравителни адреси от доц. д-р Стоян Проданов, ръководител на свищовската финансова катедра към абитуриентите от представителните училища – партньори от Враца и региона за деня на връчването на дипломите за придобито средно образование.

Проведените ползотворни визити на Мартин Харизанов в училищата във Враца са продължение на координационно заседание в Свищов от предходната седмица, където съвместно с представители на факултет „Финанси“ и катедра „Финанси и кредит“ в лицето на декана проф. Андрей Захариев, ръководителя катедра доц. Стоян Проданов, проф. Йордан Василев, доц. Людмил Кръстев и докт. Рая Драгоева се обсъдиха и набелязаха вече отчетените по-горе стъпки от кандидатстудентската кампания. В последните дни доби популярност и личното послание на легендарния вратар Димитър Иванков, който при семестриалното си завършване в магистърска програма „Финансов мениджмънт“ на спец. „Финанси“ заяви пред камерата на Finance1952.TV: „… Футболът е моята страст, Стопанска академия е моят университет! Бъди крачка пред другите, избери специалност „Финанси“ в Свищов“!

https://youtu.be/NHd1a2hRRGc

Проведените срещи в Професионалната гимназията по търговия и ресторантьорство, Средно училище „Козма Тричков“ и Профилираната природо-математическа гимназия “Академик Иван Ценов“ бяха продиктувaни от факта, че традиционно завършилите тези професионални направления ученици продължават своето образование с насока „Икономика“, а СА „Д. А. Ценов“ и катедра „Финанси и кредит“ търсят мотивирани, амбициозни млади хора за студенти-финансисти. Избралите свищовската Алма матер получават най-високи стандарти за обучение и отлични условия за тях – модерно обзаведени зали, аудитории и кабинети, конкурентни семестриални  такси, дигитална дистанционна платформа за обучение (с най-добри за страната показатели за качество вкл. в среда COVID-19), със система за онлайн полагане на изпити, възможности за допълнителни доходи чрез участие в студентски стажове и стипендиантски програми, практики, студентски бригади и др. Учащите могат да се възползват и от добрите социално-битови условия на академичния кампус – безплатни реновирани общежития, спортен комплекс, столово хранене, свободен достъп до безжичен интернет и др.     

Стандартите за обучение и широките перспективите на специалност „Финанси“ в СА „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов са обявени на уеб портала на катедрата и Фондация „Проф. д-р Минко Русенов“ – www.finance1952.com

Кандидатстването в спец. „Финанси“ на СА „Д. А. Ценов“ може да се извърши и онлайн чрез портал:

https://www.uni-svishtov.bg/bg/admission/bachelor/login

Допълнителна информация за кандидатстудентската кампания на СА „Д. А. Ценов“ под надслов „Крачка пред другите“ може да намерите на адрес:

https://www.uni-svishtov.bg/portal/getFile/37/KSK2020-Bakalavar.pdf

Отправеният към абитуриентите на Враца от випуск 2020 год. поздравителен адрес от доц. д-р Стоян Проданов – ръководител на катедра „Финанси и кредит” при СА „Д. А. Ценов” – Свищов е със следното послание:

„УВАЖАЕМО УЧИЛИЩНО РЪКОВОДСТВО,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ ДИПЛОМАНТИ,

От името на първата българска финансова школа при свищовската Стопанска академия „Димитър А. Ценов” поднасям най-искрени поздрави и сърдечни пожелания за успешното завършване и дипломиране на поредния випуск ученици готови смело да продължат по пътя на живота! През своята многогодишна история Вашето училище е налагало високи стандарти и се е утвърдило като значим, качествен и надежден партньор не само на академичната общност, но и на българския и световен бизнес. На прага на най-важния етап от личното и професионално развитие на Вашите дипломанти предстои избора на актуална и перспективна диплома за висше образование – трамплин за вълнуващия път и хоризонт в кариерния живот.

Катедра „Финанси и кредит“ и специалност „Финанси” в СА „Д. А. Ценов“ са пример за добрия и успешен избор. Гарант и достоверност за отличното ни академично образование са нашите многобройни възпитаници които са сред най-успешните икономисти-финансисти в страната с множество отличия и вече реализирали се професионалисти в министерства, международни компании, банки и държавни институции.

На този тържествен ден пожелавам на Вас, Вашия колектив и възпитаници крепко здраве и дръзновение в овладяването на нови лични и професионални върхове. Продължавайте все така акуратно и непреклонно още дълги години да подкрепяте академичното образование и бизнеса с добре обучени кадри!“

Рейтинг: 5.0
Последни новини
Свищовската крепост ще даде силен тласък на икономиката в целия район Свищовската крепост ще даде силен тласък на икономиката в целия район Свищовските митничари иззеха над половин тон контрабанден алкохол ( СНИМКИ ) Свищовските митничари иззеха над половин тон контрабанден алкохол ( СНИМКИ ) Търговците от Свищов спират протестите, назначена е проверка по готвената продажба на държавния имот Търговците от Свищов спират протестите, назначена е проверка по готвената продажба на държавния имот... Лек втомобил изгоря в свищовско село Лек втомобил изгоря в свищовско село ОФИЦИАЛНО: Парламентарните избори ще са на 4 април ОФИЦИАЛНО: Парламентарните избори ще са на 4 април Няма нито един кандидат за превоз на пътници по линията В.Търново - Свищов Няма нито един кандидат за превоз на пътници по линията В.Търново - Свищов В Свищов заловиха мъж обявен за общодържавно издирване В Свищов заловиха мъж обявен за общодържавно издирване Днес се навършват 158 години от рождението на Алеко Константинов Днес се навършват 158 години от рождението на Алеко Константинов Дариха над 150 000 лева на Свищовската болница за борба с COVID-19 Дариха над 150 000 лева на Свищовската болница за борба с COVID-19 ОФИЦИАЛНО: Учениците от 5 до 12 клас, както и студентите остават онлайн ОФИЦИАЛНО: Учениците от 5 до 12 клас, както и студентите остават онлайн Търговците няма да премахнат обектите си, всяка сутрин ще затварят движението в пиков час Търговците няма да премахнат обектите си, всяка сутрин ще затварят движението в пиков час Две заведения в Свищов се разпродават от частни съдебни изпълнители Две заведения в Свищов се разпродават от частни съдебни изпълнители
Виж всички новини
Инициативи новини на читателите за 2020
Дори на Бъдни вечер и Коледа сестра Македонска ще бъде на поста си в Свищовската болница Дори на Бъдни вечер и Коледа сестра Македонска ще бъде на поста си в Свищовската болница Почти 2500 лева дариха деца от Свищов в подкрепа на медиците в града, които се борят с коронавирус Почти 2500 лева дариха деца от Свищов в подкрепа на медиците в града, които се борят с коронавирус Двама свищовлии изградиха чисто нов терен за школата на Академик Двама свищовлии изградиха чисто нов терен за школата на Академик Кмет и общински съветници работят без възнаграждение в подкрепа на болницата Кмет и общински съветници работят без възнаграждение в подкрепа на болницата Имаме страх, но не от заразата, а защото сме сами...ще се учим Имаме страх, но не от заразата, а защото сме сами...ще се учим Рени сама поиска да стане доброволец в Свищовската болница и да помага Рени сама поиска да стане доброволец в Свищовската болница и да помага Свищов единствен класира 3 свои туристически обекта в Топ 10 на цяла България Свищов единствен класира 3 свои туристически обекта в Топ 10 на цяла България Подкрепете Свищов в гласуване за 100-те национални туристически обекта Подкрепете Свищов в гласуване за 100-те национални туристически обекта Нов модерен влак с екстри вече свързва Свищов с южна България Нов модерен влак с екстри вече свързва Свищов с южна България Кметът Генчев: Всяко едно дежурство е спасен човешки живот, aпелът ни е към абсолютно всички лекари Кметът Генчев: Всяко едно дежурство е спасен човешки живот, aпелът ни е към абсолютно всички лекари
Останете информирани

Въведете имейл и получавайте седмични новини!