За нас

 

Свищов Инфо е проект, специално създаден , за да бъде в полза на всички Вас, приятели!
Ние сме независим източник на информация, като задачата ни е да бъдем напълно обективни и безпристрастни за всичко, за което ви информираме и най-важното – да Ви бъдем полезни!
 
Нашата основна цел е: 
   1. Да ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете – Новините от Свищов и региона,  Полезни и Забавни статии, Информация за Бизнеса в Свищов – Заведения, Хотели, Транспорт, Фирми и Услуги.
   2. Да получите информацията бързо, лесно, достъпно и напълно БЕЗПЛАТНО!
   3. Да можете да избирате!
   4. Да получите най-доброто за Вас!
   5. Да се забавлявате!
 
Продукти:
Печатните издания на „Свищов Инфо“ са добре познати и търсени от години в региона, спечелили доверието на своята широка аудитория с пълната си обективност, изчерпателна информация и отличен дизайн.
 
   1. Годишен Бизнес Указател Свищов
Създаден за да бъде полезен както на Бизнес средите, така и на крайните потребители, Годишният Бизнес  Указател е продукт, доказал своята резултатност и необходимост във всяка една ситуация. Всяка година той обединява над 80% от всички продукти и услуги, предлагани в региона, превръщайки се в огледало на местния бизнес.
Бизнес Указател Свищов има 7 годишни издания, като всяко едно от тях е с 18000 тираж.
Разпространява се напълно БЕЗПЛАТНО!
 
   2. Списание „Свищов Инфо“
Списание „Свищов Инфо“ е месечно издание, отразяващо дейностите и новостите в различните структури на културния, бизнес и социален живот в Свищов. Със своите полезни, забавни и люботитни рубрики, то се превърна в любимо четиво на широк кръг читатели.
Разпространява се напълно БЕЗПЛАТНО! Тираж 5000 бр.
 
 
   3. Календар Свищов
Най-новият продукт на „Свищов Инфо“ Календар Свищов, се превърна в традиция, и благодарение на нашите партньори  вече 2 години радва свищовлии.
Разпространява се БЕЗПЛАТНО! Тираж 7000 бр.