ФК „Изгрев 93“ - с. Царевец грабна купата на Зоналното първенство за юноши

Добавено: Понеделник, 29 Май 2017г

       Забележителни футболни заложби демонстрираха момчетата на треньора Ангел Ангелов в Зоналното първенство за юноши. Младите спортисти заслужено спечелиха купата на Зоналното първенство с 14 поредни победи и нито една загуба във футболните срещи. Според статистиката, това е постижение, което  се случва за първи път в новата структура на футболните първенства в България. Отличните резултати гарантираха на футболистите на ФК „Изгрев 93“- с. Царевец участие в бараж, за класиране в по-горната елитна група Ю-19.


На тържествена церемония в село Царевец, секретарят на Зоналния съвет на БФС - В. Търново Игор Бакьов връчи купата на победителите и им пожела заслужено да заемат мястото си в елитната група. Кметът на община Свищов Генчо Генчев закичи с медали футболистите и им подари по една почетна значка от юбилейната серия „140 години свободен Свищов“.


След тържествената част, събитието продължи с футболна среща между отборите на „Изгрев 93“ - с. Царевец и „Лозен“ - Сухиндол, която завърши с 7:4 за домакините.                                                                      

Коментари

Още актуални новини