Играчка за усмивка, конкурс мини Мис и мини Мистър и MoveWeek

Добавено: Понеделник, 29 Май 2017г
По традиция отбелязваме начало на лятото с най-слънчевият и жизнерадостен празник – 1 Юни – Международния ден на детето. Този специален ден за всички малчугани не може да премине без любимите на всички балони, песнички, игри, лакомства и играчки.

Община Свищов и NetWorx България канят на утринна забава всички малки жители на града и техните родители на 01.06.2017г от 10:00ч в Спортна зала „Септември“.

За да спечелят големите усмивки на децата организаторите са приготвили богата програма, включваща много приключения с професионален екип от аниматори, състезателни игри и много подаръци. Кулминацията на събитието ще бъде конкурса  Мини Мис и Мини Мистър Свищов. Всички желаещи могат да се запишат за участие на място при организаторите.

И тъй като игрите никога не са достатъчни, детските забавления няма да се ограничат само в международния празник, а ще продължат до 04.06. (Неделя).

За първи път гр. Свищов ще стане част от ежегодното общоевропейско събитие MoveWeek, което ще започне на 02.06.2017 (Петък) от 18:00 на Стадион „Корпус Юг“.

Събитието има за цел да покаже ползите от воденето на активен начин на живот при подрастващите. В тазгодишното издание на инициативата ще вземат участие над 38 държави.

Сдружение „Зелена Шапка - Свищов“, „NetWorx България“ и „Институт перспективи“ са подготвили тридневна активна програма включваща фамилни игри, отборни съревнования и конкурс за отличаване на най-активните деца. Гости на събитието ще бъдат Симон и Мари от Италия, които се занимават с неформален начин на обучение и ще провокират най-малките да разгърнат потенциала си в занимателни игри. Събитието ще приключи в Неделя с разходка до местността „Паметниците“, където ще се проведе свободен спортен ден. Повече информация за графика може да намерите във фейсбук страницата на Сдружение „Зелена Шапка - Свищов“ или на място в офиса на „NetWorx България“ – Свищов.

Коментари

Още актуални новини