Тихомир Иванов благодари за подкрепата

Добавено: Неделя, 21 Август 2016г
Лого на СА Д. А. Ценов Кандидатстудентски прием 2020
Телефон за информация: 0888154148

"Благодаря на всички за подкрепата! За мен бе чест да се състезавам на Олимпийските Игри и да защитавам честта на България !!!!"


С тези думи Тихомир Иванов се завърна от участието си в Олимпийските игри в Рио де Жанейро. С изравнен личен резултат от 229 см в квалификацията и на финала той направи повече от добро представяне. Освен сериозната подкрепа на Спортен клуб „Свилоза”, за който той се състезава, свищовският спортист №1 за 2015 година изрази големи благодарности и на своя треньор Георги Гетов, който бе плътно до него през всичките дни на подготовка и участие. Той благодари и на Красимир Дачев, който е направил възможно представянето му и се е постарал да не му липсва нищо, за да се чувства винаги добре. Както и на Община Свищов, за доверието към него. Тихомир Иванов постигна 10-то място във финала на скок височина на Олимпиадата в Рио де Жанейро. Това постижение накара хиляди свищовлии да се гордеят с него. Благодарим на това целеустремено и отдадено на спорта момче, което прослави не само България, но и град Свищов. Факт е, че през последните години на българските спортисти им е трудно да се подготвят качествено за такива големи форуми, но е и факт, че трудните периоди не могат да спрат истинския спортист към стремежа му за постижения и развитие.


Благодарим на Тихомир Иванов за достойното представяне и му пожелаваме големи спортни успехи, и злато на следващите Олимпийски игри!

Коментари

Още актуални новини