Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева на среща с бизнеса в Свищов

Добавено: Сряда, 11 Февруари 2015г


 


Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще бъде на посещение в Свищов утре. Срещата е както по нейна инициатива, така и от страна на кмета на Свищов Станислав Благов. Тя ще започне утре в 13.30 часа и на нея са поканени всички представители на местния бизнес от различни негови сфери. Срещата ще протече под формата на дискусия, дебат, каквото е било и самото желание на Везиева. Идеята е да се чуят всички гледни точки и позиции, както и предложения от страна на основните работодатели в града.Темата за развитието на местния бизнес и перспективите за него е изключително болезнена в Свищов и е един от приоритетите за Общината в следващия програмен период.


Даниела Везиева  е родена в гр. Русе. Завършила е финанси и кредит в Стопанска академия "Д.А.Ценов" - Свищов, с допълнителна квалификация "Контрол в публичния сектор".


От 2007год. до 2014г. представлява България в Бюджетния комитет на Европейски училища. Преди да заеме длъжността на заместник-министър на икономиката  е работила като началник отдел "Административно, правно, финансово, стопанско и информационно обслужване" в Регионален инспекторат по образование в Русе.

Коментари

Още актуални новини