Силно представяне на свищовските каратеки в Добрич

Добавено: Четвъртък, 30 Октомври 2014г
Силно представяне направиха каратеките на Годжу карате клуб „Алеко“ в надпреварата за Национална купа за всички възрастови групи в град Добрич. Спортната проява бе последната от календара на федерацията за годината и на татамито в спортна зала „Добротица” излязоха 420 състезатели от 25 клуба от страната. Представителите на свищовския „Алеко“ успяха да завоюват общо 11 медала, от които 4 златни, 2 сребърни и 5 бронзови, във възрастовите групи деца, старша възраст, младежи и мъже.

Кристина Цветанова направи фурор, спечелвайки три златни отличия при децата. Тя стана победителка индивидуално на ката и кумите в категория до 35 кг и отборното на ката при момичета (10 - 12 години) заедно с Мая Александрова и Ева Миланова. Първенец при мъжете в дисциплината кумите в категория -75 кг стана Стефан Петков.

Със сребърни медали се завърнаха Мартин Златев при децата на кумите в кат. до 45 кг и Антонио Славков при мъжете на ката, който се доказа и като образцов съдия. Трети места заеха Калоян Георгиев и Браян Марков - при младежите на кумите, Иво Исаев - при кадетите в същата дисциплина, и Мая Александрова на ката и кумите при децата. 

 

 

 

Източник:borbabg

 

Коментари

Още актуални новини