Взрив на газова бутилка едва не уби семейство от Вардим

Добавено: Петък, 10 Октомври 2014г


 


Взрив на газова бутилка едва не уби семейство в Свищовското село Вардим. С опасност за живота в Русенската болница е приет 64-годишен мъж, който е с тежки изгаряния и рани по цялото тяло. Близките му търсят помощ, тъй като мъжът се нуждае от спешно кръвопреливане. Случаят се разследва от полицията, тъй като уредбата е закупена от лицензиран производител.


Вчера около 5.30 ч. сутринта силен взрив събудил жителите на село Вардим. 64-годишният Георги решил да приготви сутрешното си кафе, но в този момент газовата инсталация в кухнята избухнала, а къщата на семейство Паришеви е буквално срутена. Така в опит да си направи кафе, Георги се сдобил с 35-40% изгаряния на лицето. Веднага е отведен в спешното отделение в Свищов, а от там в Русенската болница с опасност за живота. 

След силния взрив, хората в цялото село са притеснени, защото много от тях също ползват газ вкъщи. По-случая се води разследване, а семейството на пострадалия се надява да има добри хора, които да дарят кръв, за да помогнат на Георги да оцелее. А след това ще мислят как да оцелеят през зимата.

 

 

 

Източник:novanews 

Коментари

Още актуални новини