Малката чаровница от Свищов в "Шоуто на Слави"

Добавено: Сряда, 08 Януари 2014г


На връх Коледа малката чаровница Симона Иванова впечатли журито с изпълнените от нея песни от репертоара на Лили Иванова и Селин Дион.


8-годишната Симона Миленова Иванова от нашия град участва на връх Коледа в “Шоуто на Слави” за избор на сценична партньорка на г-н Андреев, като изпълни песни от репертоара на Лили Иванова и Селин Дион . Нейното представяне наистина впечатли журито. 


Симона Иванова е възпитаничка на сдружение “Клуб Естрада за поп и рок изпълнители - Свищов” с ръководител Антоанета Георгиева. Още 5-годишна тя грабна със своя глас и непринуден артистизъм и зрителите на конкурса “Звездици за Лора”. Оттогава тя печели все повече зрителски симпатии и награди от различните конкурси, в които участва.


В кастинга за сценична партньорка на г-н Андреев са били записани 770 малки госпожици, с които маестро Евгени Димитров е направил предварителен кастинг. След предварителната селекция , остават 60 кандидатки. Само 7 от тях, обаче получават правото да продължат напред.


Именно Симона е сред седемте финалистки, които ще се състезават за мястото на новата сценична партньорка на г-н Андреев.
Желаем й много, много успех, стискаме палци и вярваме в нея!

Коментари

Още актуални новини