Ледената пързалка в центъра на Свищов

Добавено: Понеделник, 16 Декември 2013г

В началото на декември освен с традиционната Коледна украса, Свищов се сдоби и с една страхотна нова атракция – Ледена пързалка, разположена на пл. Алеко.


Тя е дело на Великотърновската фирма  „Скай Вижън Инженеринг“ ЕООД  и ще радва жителите и гостите на града до март месец.


Ледената пързалко е с площ 600 кв. м. и вече се превърна в любимо място на малки и големи.


Цената за 1 сесия – с продължителност 1 час е 5 лв. за възрастни,  и 3 лв. за деца под 7 години. Тази цена включва: вход за пързалката, наем на кънки и застраховка. Ледената пързалка е с работно време от 10 сутринта да 10 вечерта. 


Зимната пързалка ви предлага да изкарате страхотни мигове върху леда и възможност да се „загреете” преди да се развихрите истински на дансинг в някой от околните клубове. Самата пързалка е като дискотека върху лед: с много музика и настроение. Фирма „Скай Вижън Инженеринг“  се е погрижила и за най-несигурните начинаещите кънкьори . Те могат да  се запознаят с техните "пингвини" - надеждна опора при първите стъпки.


Най- активните посетители могат да си закупят карта за 10 часа на цена от 40 лв, или месечна карта за 100 лв.


За групови посещения също са предвидени отстъпки – Цената на входа за група от 15 ученика е 3 лв. на човек, а за група от 15 студента – 4 лв. на човек.


Ако пък сте се събрали наистина голяма компания – над 50 човека и искате да се забавлявате само вие на ледената пързалка , може да си запазите индивидуална сесия.


Ледената пързалка  не само промени облика на централния площад в Свищов, но донесе и много, много весело настроени.


Ако все още не сте се престрашили, може би е крайно време да опитате. Усещането наистина е невероятно!


Коментари

Още актуални новини