Панаири, панаири !!! Свищовски лозници 2012

Добавено: Петък, 28 Септември 2012г

Панаири, панаири !!! Свищовски лозници 2012


Свищовски лозници


Празниците на града „Свищовски лозници 2012“ вече започнаха.


Безброй сергии , предлагащи от чорапи- 5 бр. само за 5 лв. до домашни потреби, пижами , дрехи, обувки, всякакви джунджурии – hand made и made in China, и какво ли още не , вече са окупирали центъра.


Аромат на скара и понички се носи на талази и достойно замества миризмите от Свилоза, с които обичайно сме свикнали.


Атракционите са заели обичайните си места, а музиката , която се „лее“ отвсякъде, със сигурност притеснява и жителите на Зимнич.


Това е то – ПАНАИРЪТ – истинско тържество за очите, ушите, носа и небцето, и не чак такова тържество за черния дроб и портфейла!!!


Най–голяма радост, обаче, панаирът носи на децата. Всички забавления за тях започват от 3 лв.  за 3 минути. Така , че се движете бавно, ама колко да е бавно, щото за половин час вече ще сте олекнали с 20 лв. минимум. С шарен балон, пълен хелий, ще зарадвате детето само срещу скромната сума от 5 или 8 лв. – вие решавате. Лаещите кученца, хит на пазара отпреди години ,  се харчат по 5 лв. Тази година има и зелени!!! Въпреки поскъпването на захарта, захарният памук държи стабилна цена от 2 лв. парчето.


Но стига вече за децата, че още първия ден заминаха детските за месеца.


Време е да седнете да пиете студена биричка за 2 лв. и да плющите кебапчета по левче. И нека музиката да звучи, пък каквото става да става...


Честит Сбор!!!!

Коментари

Още актуални новини