Започват традиционните приемни на кмета по селата

Добавено: Вторник, 08 Март 2011г
Лого на СА Д. А. Ценов Кандидатстудентски прием 2020
Телефон за информация: 0888154148

Започват традиционните приемни на кмета по селата


obshtina svishtov Стартират традиционните приемни на кмета Станислав Благов в селата на общината.
Срещите на градоначалника с жителите на 15-те кметства в общината започват на 9-ти март и според предварително уточнения график, ще продължат до 21-ви март.
По време на откритите приемни, които ще протичат като общи събрания, кметът на Общината ще бъде придружаван от финансовия директор на общинската администрация Стефан Кирчев, общински служители специалисти в различни направления и общински съветници.
Пред хората от селата Благов ще представи бюджета на Общината за 2011 година и основните приоритети в работата на администрацията за настоящата година, а жителите на кметствата ще имат възможност да зададат актуални въпроси и споделят проблеми.
Графикът започва на 9 март със събранията в Драгомирово и Българско Сливово, а на 11 март ще бъдат събранията в Горна Студена, Деляновци и Морава. На 14 март графикът продължава със събрания в Совата и Хаджидимитрово, а на 15 март е срещата с жителите на Алеково. На 16 март са събранията в Козловец, Александрово и Ореш, а на 17 март – във Вардим и Царевец. На 21 март ще се състои срещата с жителите на Овча Могила.
Началният час на всяка от срещите е обявен в Кметството на съответното село.
Източник: svishtov.bg
{jcomments on}

Коментари

Още актуални новини