Актуални новини

Среща на съмишлениците на Референдум Банк Стоп в Свищов

Среща на съмишлениците на Референдум Банк Стоп в Свищов На 28.06.2016 г. от 18.30 в гр.Свищов, Конферентна зала, Спа център Русалка, ще се проведе среща на адвокат Светлозар Николов със съмишленици на каузата за Референдум Банк Стоп !
От 1 юни до 1 септември се събират подписи в подкрепа на искането за провеждане на референдум за освобождение на България от финансово робство и управление чрез пряка демокрация. 
Светлозар Николов е председател на НАЦИОНАЛНАТА АСОЦИАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС, част от екипа на Джон Максуел за изграждане на лидери, известен общественик, преподавател, бизнес коуч и адвокат, който основно работи в областта на защита правата и имуществото на кредитополучателите и длъжниците. 
На 1 юни от Светлозар Николов, бе входирано искане в Народното събрание за провеждане на Референдум по девет въпроса, с изключително голямо значение за обществото ни, които ще станат закон, при условие че получат подкрепа на 400 000 български гражданина до 1 септември и на референдума гласуват със „за”, повече от половината. 
С поставените въпроси се насочва общественото внимание върху изключително вредната практика на банките да увеличават лихвата едностранно, както и да осъждат клиентите си без съдебен процес. 
Също така се поставя въпроса за уреждане проблемите на свръхзадлъжнелите български граждани с възможността им да обявят фалит и да бъдат освободени от всичките си задължения.
С другия въпрос се поставя въпроса за отмяна на частното съдебно изпълнение, което тотално загуби доверието на българските граждани.
Поставят се и въпроси в защита правата на страните в изпълнителния процес, при който в настоящото законодателство се нарушават основни принципи на правото. 
Също така се разглежда и проблема със завеждане на колективни искове в България и създаването на институцията Финансов омбудсман.
От голямо значение е и последния въпрос с който се цели българските граждани достъпно да участват в прякото управление на държавата.

Добавено: Днес Виж още

Най-четени новини