18-годишен краде портфейл с 25 лв

Извършител на домова кражба разкриха служителите на РПУ - Свищов. В нощта срещу 15 октомври от жилище в свищовското с. Българско Сливово  е откраднат портфейл на възрастна жена. Вътре имало едва 25 лв. След проведеното полицейско разследване е...

Виж още

ЗАБАВНО и ЛЮБОПИТНО

Кофти черти според зодията

Всеки си има някакви недостатъци. Ето какви са те според зодията на жената...

13 нелепи и забавни причини за уволнение

Уволнението е тъжна сцена, която обаче може да стане доста забавна, ако причината за уволнението е една от най-нелепите. Вижте класацията ни с 13-те най-забавни и абсурдни причини за уволнение.

Подробен анализ на "Видимо доволни"

След като СЕМ се произнесоха и вече се появи начален анализ на тази творба, реших и аз да допринеса към семиотичната разработка. По-по-почвам, почвам. Важно е да се отбележи, че на първо четене има двама главни герои – Криско и Мария Илиева (бейби), всички останали са просто адресанти.

Малките неща, които ни доставят удоволствие

Колко често най-големите удоволствия в живота получаваме от наглед съвсем прости и непретенциозни неща като например любима храна, аромат или нежно докосване. Всъщност, тези “малки удоволствия” са много разнообразни. Потребители на социални мрежи решили да създадат свой списък с малки нещица, които са способни да ги дарят с и стинско щастие.

Забавни моменти от плажа

Лятото свърши, но тези снимки ще ви накарат да се усмихнете дори и в мрачното време!!!

50 ЛЪЖИ, БЕЗ КОИТО МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ

1. Глупости, изобщо не си надебеляла. 2. Не съм го изключвал, падна ми батерията. 3. Ше пия само едно малко, че утре съм на работа. 4. От София съм. 5. Как така от кой е тоя есемес в два и половина през нощта? От мобилтел е, промоция некаква.

Времето

Курс на БНБ

  • usd 1 USD = 1.52525 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.45862 BGN
  • chf 1 CHF = 1.61987 BGN