„Академик Свищов” представя отбора си за новия сезон

 „ОФК-Академик Свищов” ще направи официално представяне на мъжкия си футболен отбор за сезон 2015-2016 година. Церемонията ще се състои на градския стадион „Академик“ на 01.08.2015 г. (събота) от 18:30 часа. Непосредс...

Виж още

ЗАБАВНО

Бисери от войнишкия живот

Или всички с шинели, или никой без шинел. Ставането е сутрин, точно в пет, независимо колко е часът! Не ме правете на луд, аз да не падам за първи път от Марс! Военното възпитание съществува и в други държави, в това число и чуждестранни.

Най-абсурдните табели и обяви

* Търсим две секретарки, едната с два езика, другата без език. (обява) * Яйца собствено производство. (табела в магазин) * Инвестиционна банка "....." - поемете риска! (билборд) * По - добре тук, отколкото отсреща! (надпис на кафене срещу централни гробища)

40 мисли, които не ни позволяват да заспим

Познато състояние: зад прозореца отдавна цари мрак, искаме да заспим, но не се получава. Защото ни преследват една след друга тревожни и досаднимисли. На следващата сутрин ще ни се струват смешни, глупави, ще се ядосваме, че сме ги пуснали в главата си, но сега е друго – огромно тъмно пространство, изпълнено само с безпокойства:

Култови фрази от български филми

Всеки от нас има любим бългрски филм и едновременно с това и любима фраза от него. Някои фрази до такава степен са се запаметили в съзнанието ни, че вече са се превърнали в истинска класики в жанра. Вижте някои от най-запомнящите се от тях, които ще ви върнат назад във времето, младостта, детството...