Държавната администрация обявява 1572 стажантски позиции по Програмата за летни студентски стажове

 Държавната администрация обявява 1572 стажантски позиции по Програмата за летни студентски стажове за 2014 г.  На 11 април 2014 г. в 14.00 ч. ще бъдат публикувани 1572 стажантски позиции по Програмата за летни студентски стажове в държавн...

Виж още

ЗАБАВНО и ЛЮБОПИТНО

История на Великденското яйце

Яйцето е идеалната природна форма. През цялата история на човечеството то е представлявало мистерия, магия, лекарство, храна и поличба. То е универсалният символ на Великденските празници по целия свят и е боядисвано, рисувано, украсявано и декорирано за да се отпразнува неговия специален символизъм.

Няколко идеи за Великденска украса

Целта на великденската украса е да направи дома ви свеж и приветлив, да разведри обстановката и да повдигне настроението ви за празника. Няма определен модел, който трябва да следвате. Просто използвайте въображението си, бъдете креативни и се заредете с положителни емоции.

12 недостижими кандидат-студентски бисери

Предлагаме ви 12 "мъдри" цитата, изписани със златни букви в съкровищницата на българските кандидат-студентски изпити...

Смешни „кифленски” статуси от мрежата

Може би всеки от нас е попадал на безумни статуси в социалните мрежи, най-вече във Фейсбук. Някои считат за необходимо да уведомяват виртуалните си приятели за всичко, което им се случва, макар и то да не интересува никого. Има постове обаче, които могат да ни разсмеят до сълзи с тяхната тъпота. Представяме ви няколко некоригирани статуси от Фейсбук, които ще ви развеселят.

Времето

Курс на БНБ

  • usd 1 USD = 1.41696 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.37042 BGN
  • chf 1 CHF = 1.60815 BGN

Препоръчваме ви