Новият дом на книжарница "Приятели" официално отвори врати

На връх православния празник, който почита Свети мъчениците София и трите й дъщери Вяра, Надежда и Любов, официално отвори врати новият дом на книжарница „Приятели” в Свищов. Той се намира на ул. „Алеко Константинов” 1, в бивш...

Виж още

ЗАБАВНО и ЛЮБОПИТНО

Кофти черти според зодията

Всеки си има някакви недостатъци. Ето какви са те според зодията на жената...

13 нелепи и забавни причини за уволнение

Уволнението е тъжна сцена, която обаче може да стане доста забавна, ако причината за уволнението е една от най-нелепите. Вижте класацията ни с 13-те най-забавни и абсурдни причини за уволнение.

Подробен анализ на "Видимо доволни"

След като СЕМ се произнесоха и вече се появи начален анализ на тази творба, реших и аз да допринеса към семиотичната разработка. По-по-почвам, почвам. Важно е да се отбележи, че на първо четене има двама главни герои – Криско и Мария Илиева (бейби), всички останали са просто адресанти.

Малките неща, които ни доставят удоволствие

Колко често най-големите удоволствия в живота получаваме от наглед съвсем прости и непретенциозни неща като например любима храна, аромат или нежно докосване. Всъщност, тези “малки удоволствия” са много разнообразни. Потребители на социални мрежи решили да създадат свой списък с малки нещица, които са способни да ги дарят с и стинско щастие.

Забавни моменти от плажа

Лятото свърши, но тези снимки ще ви накарат да се усмихнете дори и в мрачното време!!!

Времето

Курс на БНБ

  • usd 1 USD = 1.52181 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.48675 BGN
  • chf 1 CHF = 1.62081 BGN

Препоръчваме ви