Уникални бронзови статуетки откриха археолози при разкопките на Нове

Археологическите разкопки в римския град Нове край Свищов приключиха с интересни находки. Три бронзови статуетки, които нямат аналог до момента, са открили археолозите от българо-полската експедиция, която работи на обекта от началото на юли до 1...

Виж още

ЗАБАВНО и ЛЮБОПИТНО

Как би изглеждала една сутрин, ако 12 души от различни зодии живеят заедно

--6:00 часа: Девата става и преди да си вземе душ, изтрива банята. След измиване на зъбите, четката поставя в стерилна торбичка и я поставя на специално място, далеч от останалите четки. 6:15 часа: Козирога става и изключва бойлера, преминал е срокът за евтин ток. 6:20 часа: Водолея отива на сутрешно бягане. 6:30 часа: Везните и Лъвът пред огледалото се борят за хидратантен крем и гел за коса.

13 нелепи и забавни причини за уволнение

Уволнението е тъжна сцена, която обаче може да стане доста забавна, ако причината за уволнението е една от най-нелепите. Вижте класацията ни с 13-те най-забавни и абсурдни причини за уволнение.

Малките неща, които ни доставят удоволствие

Колко често най-големите удоволствия в живота получаваме от наглед съвсем прости и непретенциозни неща като например любима храна, аромат или нежно докосване. Всъщност, тези “малки удоволствия” са много разнообразни. Потребители на социални мрежи решили да създадат свой списък с малки нещица, които са способни да ги дарят с и стинско щастие.

50 ЛЪЖИ, БЕЗ КОИТО МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ

1. Глупости, изобщо не си надебеляла. 2. Не съм го изключвал, падна ми батерията. 3. Ше пия само едно малко, че утре съм на работа. 4. От София съм. 5. Как така от кой е тоя есемес в два и половина през нощта? От мобилтел е, промоция некаква.

Времето

Курс на БНБ

  • usd 1 USD = 1.54379 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.47448 BGN
  • chf 1 CHF = 1.62081 BGN