Проучват залежи на нефт и газ до Козловец

Компанията „Проучване и добив на нефт и газ” вече има зелена светлина да постави свои съоръжения край свищовското село Козловец в местността Копчука на площ от малко повече от 30 дка. Тук в земните недра на дълбочина от 2115 метра ще се и...

Виж още

ЗАБАВНО и ЛЮБОПИТНО

Кофти черти според зодията

Всеки си има някакви недостатъци. Ето какви са те според зодията на жената...

13 нелепи и забавни причини за уволнение

Уволнението е тъжна сцена, която обаче може да стане доста забавна, ако причината за уволнението е една от най-нелепите. Вижте класацията ни с 13-те най-забавни и абсурдни причини за уволнение.

Подробен анализ на "Видимо доволни"

След като СЕМ се произнесоха и вече се появи начален анализ на тази творба, реших и аз да допринеса към семиотичната разработка. По-по-почвам, почвам. Важно е да се отбележи, че на първо четене има двама главни герои – Криско и Мария Илиева (бейби), всички останали са просто адресанти.

Малките неща, които ни доставят удоволствие

Колко често най-големите удоволствия в живота получаваме от наглед съвсем прости и непретенциозни неща като например любима храна, аромат или нежно докосване. Всъщност, тези “малки удоволствия” са много разнообразни. Потребители на социални мрежи решили да създадат свой списък с малки нещица, които са способни да ги дарят с и стинско щастие.

Забавни моменти от плажа

Лятото свърши, но тези снимки ще ви накарат да се усмихнете дори и в мрачното време!!!

50 ЛЪЖИ, БЕЗ КОИТО МЪЖЕТЕ НЕ МОГАТ

1. Глупости, изобщо не си надебеляла. 2. Не съм го изключвал, падна ми батерията. 3. Ше пия само едно малко, че утре съм на работа. 4. От София съм. 5. Как така от кой е тоя есемес в два и половина през нощта? От мобилтел е, промоция некаква.

Времето

Курс на БНБ

  • usd 1 USD = 1.54087 BGN
  • gbp 1 GBP = 2.47292 BGN
  • chf 1 CHF = 1.62148 BGN