Врачка "развалила" магия за 200 лева и 13 гр. златни накити

 26-годишна свищовлийка е обвинена в извършването на измама по схемата «разваляне на магия». Работата по случая е започнала в края на миналата година, когато на 9 ноември в полицейското управление съдействие потърсила 45-годишна жена...

Виж още

ЗАБАВНО и ЛЮБОПИТНО

И заживели щастливо-изключителен фотографски експеримент за края на приказките

„И заживели щастливо” е традиционният край на приказките, който оповестява, че щастието ще надмогне всичко останало и ще настъпи завинаги в идеалния си вариант.

Как пиянстват различните зодии

Няма значние дали вярвате в астрологията, дали си падате по чашката, или сте заклети трезвеници – когато седнем да побъбрим на маса, зодиите и пиянските истории са едни от вечните теми. Рано или късно ще се намери някой, който да ги забърка в сладък коктейл.

Как минават дните на студента в по време на сесия?

8:00 часа – Събуждам се, но толкооова е студеноо и ранооо… ще поспя още малко и тогава ще стана да уча! 11.00 часа – Ставам от сън. 11.15 часа – Правя си силноо кафе и ще сядам да уча!

14 невинно-неприлични детски рисунки

Дечицата много обичат да рисуват и когато овладеят това занимание, обикновено се посвещават на него и прекарват часове наред надвесени над белия лист. Това е прекрасен период за родителите, тъй като малките дяволчета се кротват и дават време мама и татко да подишат.

Седем типа статуси във "Фейсбук", които те правят жалък

Разликата между това да си жалък офлайн и да си жалък онлайн е в това колко хора разбират, че си жалък. Ето защо, дори да сме супер нещастници в живота, би било добре да спазваме определена хигиена на поведение в социалната мрежа, която позволява да не разкрием всичките си слаби страни и плиткото си съзнание.