Режисьорът и главният актьор от "Дякон Левски" на среща със свищовлии

            Режисьорът на игралния филм "Дякон Левски" Максим Генчев, както и актьорът, изпълняващ главната роля  - Веселин Плачков  ще се срещнат утре със свищовлии. Това ще се случи в 15.30 ча...

Виж още

ЗАБАВНО и ЛЮБОПИТНО

И заживели щастливо-изключителен фотографски експеримент за края на приказките

„И заживели щастливо” е традиционният край на приказките, който оповестява, че щастието ще надмогне всичко останало и ще настъпи завинаги в идеалния си вариант.

Как пиянстват различните зодии

Няма значние дали вярвате в астрологията, дали си падате по чашката, или сте заклети трезвеници – когато седнем да побъбрим на маса, зодиите и пиянските истории са едни от вечните теми. Рано или късно ще се намери някой, който да ги забърка в сладък коктейл.

Как минават дните на студента в по време на сесия?

8:00 часа – Събуждам се, но толкооова е студеноо и ранооо… ще поспя още малко и тогава ще стана да уча! 11.00 часа – Ставам от сън. 11.15 часа – Правя си силноо кафе и ще сядам да уча!

14 невинно-неприлични детски рисунки

Дечицата много обичат да рисуват и когато овладеят това занимание, обикновено се посвещават на него и прекарват часове наред надвесени над белия лист. Това е прекрасен период за родителите, тъй като малките дяволчета се кротват и дават време мама и татко да подишат.

Седем типа статуси във "Фейсбук", които те правят жалък

Разликата между това да си жалък офлайн и да си жалък онлайн е в това колко хора разбират, че си жалък. Ето защо, дори да сме супер нещастници в живота, би било добре да спазваме определена хигиена на поведение в социалната мрежа, която позволява да не разкрием всичките си слаби страни и плиткото си съзнание.

Култови кръчми от миналото в Свищов - 1 - Клуб Моран

Със сигурност много от вас ще се върнат назад във времето с огромна доза умиление..., на други тези известни култови места няма да говорят нищо. О, минало незабравимо !!! А сега – Клуб Моран. Заведението се намира на ул.“ 33 ти Свищовски полк“. Съществува и днес, макар и под друго име, но в никакъв случай не може да се мери с предишната си слава.