Семеен хотел "Нове"

Хотел "Нове" е новопостроена сграда разполагаща с 20 стилно обзаведени, светли стаи с безжичен интернет, цифрова телевизия и мини бар.
Разположението му недалеч от центъра го прави удобно място за престой, както при бизнес пътувания, така и за почивка.
Ценителите на добрата кухня и маркови напитки, ще бъдат посрещнати в изискан ресторант във "винтидж" стил, предлагащ подбран асортимент ястия от българската и европейска кухня.
Хотелът и ресторанта могат да бъдат домакин на вашето събитие и да осигурят на Вас и вашите гости и партньори спокойна и приятна атмосфера за работа, празнуване и почивка.
Нашият персонал, състоящ се от добри професионалисти, ще се погрижи за доброто Ви настроение и с усмивка ще удовлетвори всички ваши капризи. Очакваме Ви!

Хотел "Ива"

Хотел "Ива" се намира на тихо и спокойно място в центъра на Свищов, в близост до църквата "Света Троица"
Цени за нощувки:
2 стая - 60 лв.
3 стая - 60 лв.
самостоятелна -50 лв.
апартамент - 120 лв
Цената включва: нощувка,турист.такса,застраховка.
За редовни клиенти отстъпка.

Хотел "Калето"

Хотел Калето се намира в сърцето на историческия център на гр. Свищов, над брега на река Дунав.
Хотелът и красивата ресторантска част са оборудвани с големи панорамни прозорци и тераса от където посетителите могат да се наслаждават на красивата гледка към града и реката от всички стаи.
Хотелът е наистина едно привлекателно място заобиколено от паркова част и красотата на необятения Дунав.
Историческата местност „Калето”, основните забележителности на града, художествените, търговските и пешеходни зони дават възможност за разходки и релакс.


Комплекс "Корпус Юг"

Комплекс "Корпус Юг" разполага с хотелска част със 190 легла и заседателна зала със 120 седящи места и съвремена мултимедия

Хотел "При Попа"

Хотел пансион "При попа" се намира на 900 м. от центърът на града в района под пл. “Свобода”, в началото на тиха и спокойна улица. Нашата цел е да предложим уют и всички удобства на такава цена, която да накара клиентите ни да се завръщат при нас при всяко следващо посещение на града. Затова цените на услугите, които предлагаме се определят от продължителността на престоя.

Къща за гости "Паутила"

Къща за гости "Паутила" се намира на ул. Петър Парчевич", до пл. Хан Бъчва. Разполага с 2 двойни, 2 тройни и 2 стаи със спалня и единично легло.