Комплекс "Манастирски чифлик"

Комплекс "Манастирски чифлик" е разположен в хълмиста местност на 3 км от центъра на Свищов в посока Велико Търново преди с. Царевец на 150 м. от Свищовския манастир "Покров Богородичен". Местността е известна както с много красива природа, чист въздух и манастира, така и с лековитата вода от извора, който е срещу манастирските порти. Тя е минерална и е ценена от населението като лечебна, известна и използвана още от римляните от древния римски град Нове.

Хотел "Свищов"

Хотел "Свищов" се намира на 900 м. от центърът на града в района под пл. “Свобода”, в началото на тиха и спокойна улица. Нашата цел е да предложим уют и всички удобства на такава цена, която да накара клиентите ни да се завръщат при нас при всяко следващо посещение на града.

Хотел "Калето"

Хотел Калето се намира в сърцето на историческия център на гр. Свищов, над брега на река Дунав.
Хотелът и красивата ресторантска част са оборудвани с големи панорамни прозорци и тераса от където посетителите могат да се наслаждават на красивата гледка към града и реката от всички стаи.
Хотелът е наистина едно привлекателно място заобиколено от паркова част и красотата на необятения Дунав.
Историческата местност „Калето”, основните забележителности на града, художествените, търговските и пешеходни зони дават възможност за разходки и релакс.


Хотел "Одисей"

Хотел Одисей, Свищов разполага с леглова база от 34 места.
Хотел ’Одисей’ е разположен в идеалният център на град Свищов,на 2-ят етаж в сградата на бившият хотел''Дунав''.Разположението, ниските цени и обновените стай го правят най-удобното място както за бизнес клиенти,така и за студенти по време на престоят им в града.

1