Семеен хотел "Нове"

Хотел "Нове" е новопостроена сграда разполагаща с 20 стилно обзаведени, светли стаи с безжичен интернет, цифрова телевизия и мини бар.
Разположението му недалеч от центъра го прави удобно място за престой, както при бизнес пътувания, така и за почивка.
Ценителите на добрата кухня и маркови напитки, ще бъдат посрещнати в изискан ресторант във "винтидж" стил, предлагащ подбран асортимент ястия от българската и европейска кухня.
Хотелът и ресторанта могат да бъдат домакин на вашето събитие и да осигурят на Вас и вашите гости и партньори спокойна и приятна атмосфера за работа, празнуване и почивка.
Нашият персонал, състоящ се от добри професионалисти, ще се погрижи за доброто Ви настроение и с усмивка ще удовлетвори всички ваши капризи. Очакваме Ви!

Хотел "Калето"

Хотел Калето се намира в сърцето на историческия център на гр. Свищов, над брега на река Дунав.
Хотелът и красивата ресторантска част са оборудвани с големи панорамни прозорци и тераса от където посетителите могат да се наслаждават на красивата гледка към града и реката от всички стаи.
Хотелът е наистина едно привлекателно място заобиколено от паркова част и красотата на необятения Дунав.
Историческата местност „Калето”, основните забележителности на града, художествените, търговските и пешеходни зони дават възможност за разходки и релакс.


Комплекс "Манастирски чифлик"

Комплекс "Манастирски чифлик" е разположен в хълмиста местност на 3 км от центъра на Свищов в посока Велико Търново преди с. Царевец на 150 м. от Свищовския манастир "Покров Богородичен". Местността е известна както с много красива природа, чист въздух и манастира, така и с лековитата вода от извора, който е срещу манастирските порти. Тя е минерална и е ценена от населението като лечебна, известна и използвана още от римляните от древния римски град Нове.

Старата къща

Къща за гости "Старата къща" се намира в центъра на Свищов, на 50 м. от Съборната църква, точно до СОУ "Н. Катранов".
Тя разполага с безплатен паркинг, интернет, кабелна телевизия, лятна градина - място за отдих и почивка.
"Старата къща" може да настанява гостите си в единични, двойни и тройни стаи.
Намаления и отстъпки за студенти и клиенти с по-дълъг престой.
Винаги Добре дошли!

1