Магазин BIOTOPIC

 

Магазин BIOTOPIC   предлага  на своите клиенти био и екологично чисти стоки от най-добрите български и европейски фирми - производители без компромиси в качеството и съдържанието. 

 

„Красота и здраве от природата“ – това е мотото на магазина.

 

 

В него ще откриете изцяло натурална козметика, с доказан произход и сертификати . Растителни етерични масла, маски за лице и коса, шампоани, душ гелове, сапуни, кремове и още много други качествени козметични продукти.

 

 

 

Собствениците на BIOTOPIC  вярват, че здравето, жизнената енергия, мислите, действията и чувствата ни са пряко свързани с това, с което се храним . Именно за това в магазина  се предлагат само и единствено висококачествени и вкусни био продукти, продукти без изкуствени добавки, подсладители, оцветители и консерванти. Всички основни храни, тахани, брашна, супер храни, закуски, енергийни барове, чай, шоколад, макарони, напитки, домашно приготвени сладка, тинктури  и още много и разнообразни артикули. 

 

 

Живейте природосъобразно! Заповядайте в магазин BIOTOPIC, подарете натурална  красота и здраве за Вас и цялото семейство!

 

МАГАЗИН BIOTOPIC ВИ ОЧАКВА!

За контакти с Магазин BIOTOPIC
Адрес:Свищов, ул. Цар Освободител 108
Имейл:
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!