Ленивец БГ

 "Ленивец БГ" ЕООД е онлайн минимаркет, който предлага голямо разнообразие от хранителни продукти, алкохол, перилни и почистващи препарати и храни за Вашите домашни любимци на конкурентни цени.

Нашият онлайн минимаркет предлага лесен и достъпен начин за пазаруване на нужните Ви продукти за Вашия делник и празник само с няколко клика от Вашия компютър, таблет или телефон. 
"Ленивец БГ" ЕООД прави доставки на заявените от Вас продукти до Вашия дом, офис или посочен от Вас адрес на територията на гр. Свищов. При пазаруване на стойност над 35,00 лв. доставката е безплатна. При покупки под 35,00 лв. доставката е 5,00 лв. При покупки над 60,00 лв. получавате 3% отстъпка от цялата стойност на заявката Ви. Заплащане при доставка.
Заявки могат да се правят 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието. Заявки направени до 15:00 часа се изпълняват на същия ден в интервала от 17:30 часа до 20:00 часа. Заявки дадени след 15:00 часа се изпълняват на следващия ден. В събота заявки се приемат до 12:00 часа и се изпълняват на същия ден. Заявки дадени в събота след 12:00 часа и в неделя се изпълняват в понеделник.
Вашите заявки могат да се дават онлайн без регистрация чрез сайта www.lenivec-bg.com или на телефон: 0895 95 05 55.  
 
 
 
Алкохолни и енергийни напитки   
Кафета и топли напитки  
Консервирани храни  
Месни продукти  
Плодове и зеленчуци  
Почистващи препарати 
Хранителни продукти   
Шоколадови и захарни изделия
Храни за домашни любимци
Замразени зеленчуци и бланширани картофи
Млечни продукти

 

За контакти с Ленивец БГ
Адрес:Свищов,
Телефон:0895 95 05 55
Имейл:
страница:lenivec-bg.myshopify.com
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!