"Устрем" ООД

 УСТРЕМ е компания с 60 годишна история. Възниква като държавно предприятие за поддръжка, а по-късно и производство на резервни части за зърнокомбайни, в която дейност е сред лидерите на българския пазар и до днес. През последните 20 години съобразно с натрупания опит и инженерен потенциал, Устрем ООД, вече частна компания, инвестирайки в нови високопроизводителни технологии и машини постепенно зае добри позиции и в производството на транспортьори за насипни материали, резервни части и нестандартно оборудване за промишлеността. Устрем ООД е ситуирана в гр. Свищов 5250, Република България, има свързаност с главни пътища, жп транспорт, воден транспорт по река Дунав, ферибот Свищов - Зимнич Румъния.


Производствената ни база е с площ от 35 декара от които 11 декара сгради. Производствените помещения са оборудвани с мостови конзолни кранове, локални ел. табла, системи за осигуряване на микроклимат, осветление за работа нощем. Разполагаме с вътрешнозаводски транспорт, открити и покрити складове за материали и продукция. Транспортни средства до 30 тона.

Устрем ООД разполага с необходимото оборудване за обработка на: 
* Метални листи; 
* Плътни стомани; 
* Профилна сомана;

Фирмата е специализирана в производство на резервни части за руски и немски зърнокомбайни, като произвежда повече от 50 вида резервни части за 5 модела зърнокомбайни, два вида сеялки, фуражомелка ФЧУ-36, сита, шумозаглушители и други.

Устрем ООД е разработил свои собствени изделия, ползващи се с широка популярност, някои от които са: 
* Зърнокомбайн УС-101 - модел с адаптер за слънчоглед и царевица; 
* Фуражомелка ФЧУ-36 - чукова универсална; 
* Шумозаглушители - предназначени за двигатели с вътрешно горене; 
* Щанцовани сита - с кръгли, продълговати и други видове отвори; 
* Универсална веялка сортировачка ВС-1 - за почистване на зърнено-житни и зърнено-бобови култури, слънчоглед, царевица и др.

 
 
За контакти с "Устрем" ООД
Адрес:Свищов, ул. Патриарх Евтимий 78
Телефон:0631 / 60325, 60327
страница:www.ustrem.eu
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!