магазини "АТИНА"

 

Само сега магазини "Атина" ви предоставят възможност да спечелите безплатно Пуф-Барбарон. Ето какво трябва да направите:

Пазарувайте в магазини "Атина" - на ул. Цар Освободител 2, зад хотел Дунав или на ул. Цар Освободитил 69, малко преди Хан Бъчва и събирайте вашите касови бележки. Колкото повечи пазарувате, толкова по-добре, защото този, който е пазарувал за най-голяма стойност, без значение в кой от двата магазина , ще спечели Пуф- Барбарон.

 

Но... от магазини "Атина" са подготвили и още изненади- Ваучери за покупки на стойност- 50 лв, 30 лв. и 20 лв.. Победителите ще бъдат обявени на 24 декември в навечерието на най-хубавите празници за годината.

 

 

А ето и още нещо интересно: в магазин "Атина" зад хотел Дунав вече има зала "А" и зала "Б", има специално обособена зона за мъже, има си и зона за деца!!

 

 

 

За контакти с магазини "АТИНА"
Адрес:Свищов, Магазин 1: Цар Освободител 2 /зад хотел Дунав/, Магазин 2: ул. Цар Освободител 69, преди Хан Бъчва
Имейл:
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!