"Паркетни услуги - Илиев"

  “Паркетни услуги - Илиев” е българско търговско дружество, учредено през 2000 г. в гр. Свищов. Нашата компания специализира дейността си в търговия и дистрибуция на всички видове масивни, многослойни, екзотични и художествени паркети и ламинирани.

Централният офис на фирмата се намира в гр. Свищов на ул. "Н. Д. Петков" 36. С развитието си и утвръждаването на българския пазар фирмата създаде верига "ПАРКЕТИ ИЛИЕВ", търговските обекти се намират на територията на градовете Русе, Велико Търново, Свищов и Белене. В магазините на фирмата, клиентите с изтънчен вкус могат да намерят паркети от Тик, Сукупира, Мербо, Дусе, Ироко, Кемпас, Махагон, Бамбук, Ипе, Жатоба, Тауари, Венге, Опушен Дъб и много други. “Паркетни услуги – Илиев” е изключителен представител на международно утвърдените български производители ТПК "Ела"- гр. Севлиево, “Павидера” - гр. Нови Пазар и "Денев”- гр. Белене. Към своите основни продукти “Паркетни услуги – Илиев” предлага и пълната гама от аксесоари и консумативи за тяхната поддръжка, обработка и монтаж.

В магазините ни ще намерите голямо разнообразие от дървени первази, декоративни лайсни, прагове, всякакъв вид подложки за подови настилки, фугиращи продукти уплътнители за паркетни фуги, цялата гама от консумативи за поддръжка на дървен паркет, лакове на водна основа, лакове с разредител, лепила, грундове за дърво, разредители и оцветители, пълнители и фиксатори, машини за циклене и шлайфане на паркет.

За да гарантираме пълната удовлетволеност на потребителите, всичките ни служители, ангажирани в продажбите, техническото обслужване и обслужването на клиентите, работят за клиентите. Ние наричаме това комплексно организационно решение.

 Доверие и комфорт – важни фактори, когато се правят големи инвестиции, затова чрез близък диалог и лични отношения ние правим Вашите потребности и желания нашия ключ към  успешното предлагане на продукти с високо качество и професионално облужване на пазара. подови настилки от цял свят.

 

За контакти с "Паркетни услуги - Илиев"
Адрес:Свищов, ул."Патриарх Евтимий" 16
Телефон:0631/ 64 550, 0896 81 99 98
Имейл:iliev_parket@dir.bg
страница:www.ilievi-parket.com
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!