Хотел "Калето"

 

Хотел Калето  се намира в сърцето на историческия център на гр. Свищов, над брега на река Дунав.
Хотелът и красивата ресторантска част са оборудвани с големи панорамни прозорци и тераса от където посетителите могат да се наслаждават на красивата гледка към града и реката от всички стаи.
Хотелът е наистина едно привлекателно място заобиколено от паркова част и красотата на необятения Дунав.
Историческата местност „Калето”, основните забележителности на града, художествените, търговските и пешеходни зони дават възможност за разходки и релакс.
 
 
 
Хотелът е само на 5 минути от центъра. Паркингът е наблизо и е също така лесно да достигне до реката и само на няколко крачки от известната туристическа атракция „Калето”, част от световното наследство на ЮНЕСКО
 
Хотелският комплекс Калето разполага с два луксозни апартамента с модерно обзавеждане, ХХХ  двойни стаи с допълнителни легла и с  ЖЖЖ стаи с по три легла. Всички помещения са оборудвани с климатик, сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi достъп до Интернети и всичко необходимо за една приятна, полезна и отморяваща почивка. Всички стаи имат тераси с романтичен изглед към река Дунав и града.
За комфорта на своите клиенти хотелът предлага лятна градина и панорамен бар към река Дунав, а за още по-голямо спокойствие и удобство, и собствен паркинг за личните автомобили.
 

 

За контакти с Хотел "Калето"
Адрес:Свищов, ул. "Т. Пантелеев" 2
Телефон:0631/ 6 05 17, 0878 91 91 71
Факс:0631/ 4 40 71
Имейл:kaleto@kaleto.net
страница:www.kaleto.net
Svishtov-info.net Ви Съветва: Да споменете Svishtov-info.net като място от което сте разбрали за обекта, за да получите коректно обслужване и да избегнете подвеждаща информация. Благодарим ви!